VERKOOPKANTOOR GRONINGEN LASTIGER TE BEREIKEN VAN 11 FEBRUARI T/M 9 MEI 2022

Door Technische Unie
11 januari 2022
author-image

Koopt u uw installatiematerialen bij het verkoopkantoor in Groningen? Het is goed om te weten dat er binnenkort werkzaamheden plaats gaan vinden aan de Ringweg en dit gevolgen heeft voor de bereikbaarheid van het verkoopkantoor. Geen nood, wij vertellen u wat u kunt doen om geen hinder te ondervinden en gewoon uw aankopen bij ons te blijven doen. 

Dit gaat er gebeuren

Tijdelijk kruispunt

Ten zuiden van het Julianaplein gaat de gemeente Groningen een tijdelijk kruispunt aanleggen. Dit is nodig om het verkeer dat nu gebruikmaakt van het Julianaplein grotendeels door te laten rijden, terwijl het nieuwe Julianaplein ongelijkvloers wordt gemaakt. Het tijdelijke plein is ongeveer twee jaar in gebruik, totdat het nieuwe Julianaplein klaar is in 2024. 

Hinder door tijdelijke weg

De bouw van het tijdelijke Julianaplein zorgt voor flink wat verkeershinder voor onze klanten. Van 11 februari t/m 9 mei 2022 wordt er gebouwd aan de tijdelijke weg en op deze momenten kunnen onze klanten hinder ondervinden om Technische Unie Groningen te bereiken. 

Meerdere afsluitingen

In deze dertien weken zijn er op en rondom het Julianaplein meerdere afsluitingen. Om het verkeer tijdens deze periode voldoende te laten doorstromen is het, volgens de gemeente Groningen, van groot belang het aantal verkeersbewegingen door de hele stad te beperken.  

 

Wat kunt u doen?

Verkooppunt Assen

 U bent natuurlijk welkom op het verkoopkantoor Groningen, maar u kunt ook terecht op het verkooppunt Assen om uw materialen te kopen en uw online bestellingen op te halen.
Het is hierbij belangrijk dat u in de winkelwagen wel verkooppunt Assen als afhaallocatie selecteert. 

Verkooppunt Assen
Aziëweg 13 
9407 TC Assen

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 07.00 tot 17.00 uur 
Zaterdag van 08.00 tot 13.00 uur

Tel: 050 590 0170

Tijdelijk afhaalpunt

Er is tijdelijk een extra afhaalpunt voor bestellingen. Als u daar gebruik van wilt maken, dient u contact op te nemen met verkoopkantoor Groningen: 050 590 0100
Afhalen kan tussen 07.00 en 09.00 uur. 

Adres tijdelijk afhaalpunt:

Hub LCW Deur 45
Londenweg 10
9744 TX Groningen

Tijdelijk julianaplein Ring Groningen wegwerkzaamheden

meer over...