WORD VENTILATIE-EXPERT MET DE ZEHNDER ACADEMY

Door Zehnder
29 augustus 2022
author-image

Met de Zehnder Academy verbreed je jouw kennis over ventilatie en een gezond binnenklimaat. Investeer in jezelf door een training te volgen en geef jouw klant altijd het beste ventilatie-advies.

Zehnder

Opleiding en training

Veranderingen in de ventilatietechniek en wetgeving gaan snel. Door een training bij de Zehnder Academy te volgen blijf je perfect op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Tijdens de training wordt de theorie aan de praktijk verbonden. Zo is de kennis niet alleen herkenbaar, maar ook direct toepasbaar. Kies een training die past bij jouw expertise en werkveld en maak direct het verschil.

Voor wie zijn de trainingen?

Het trainingsaanbod van de Zehnder Academy is zeer uiteenlopend. Hierdoor voelt een breed publiek zich aangesproken om een training of Webinar te volgen. De praktijkgerichte trainingen richten zich op installateurs, werkvoorbereiders, groothandelaren, onderhoudsbedrijven en andere professionals die werkzaam zijn in de woningbouw.

De trainingen met een meer theoretisch kader zijn ontworpen voor werkvoorbereiders/calculators, corporaties, adviseurs, projectleiders, facility managers en engineers werkzaam in de woningbouw. Voor alle trainingen geldt dat er geen specifieke vooropleiding nodig is, maar enige praktijkervaring is wel gewenst.

Zehnder

Volg een training die bij jouw expertise past

Zehnder Academy biedt het gehele jaar door meerdere trainingen en Webinars aan. Zo is er voor elk (en ieder werkveld) wat wils. Een paar voorbeelden:

  • ClimateSwitch: gezond koelen én verwarmen met ventilatie
  • Ontwerpen ventilatie woningbouw
  • ComfoAir Q en ComfoAir E, de standaard in wtw-ventilatie
  • Inregelen ventilatiesystemen voor individuele woningbouw
  • Onderhoud en service aan ventilatiesysteem D
  • Onderhoud en service aan ventilatiesysteem C

Waar te volgen?

De trainingen zijn kosteloos te volgen in Zwolle, Rotterdam en Deurne. Deelnemers hebben de mogelijkheid een certificaat te behalen voor onderwerpen als: ventilatie-ontwerp, inregelen, service & onderhoud en gezoneerd ventileren. En wist je dat het ook mogelijk is om een training op locatie (in company) te volgen? Vraag naar de mogelijkheden.

Kennisartikelen en whitepapers

Bij de Zehnder Academy vind je ook kennis online: zo lees je alles over de laatste wijzigingen in de wet- en regelgeving en blijf je met een whitepaper op de hoogte van de diverse trends en wetenschappelijke artikelen op het gebied van een gezond binnenklimaat.

Bekijk nu het aanbod van de Zehnder Academy of schrijf je direct in voor een van de trainingen.

De voordelen van de praktijktrainingen van de Zehnder Academy.

Jij…

·       … bent de expert met alle benodigde kennis
·       … werkt effectiever: jij gebruikt de nieuwste inzichten
·       … bespaart kosten: jij hebt de vaardigheden en doet alles in één keer goed

Ontdek de Zehnder Academy