(TE)VEEL KABELS? ONTDEK DEZE TWEE KRACHTIGE OPLOSSINGEN

Door Schnabl
21 juni 2022
author-image

Er moeten veel kabels worden verwerkt of er is zelfs sprake van ruimtegebrek. Hoe lost u dit op? We delen twee slimme oplossingen van Schnabl en Adels.

Kabel binder Adels

Slim werken, eenvoudig aanpassen

Sinds 1930 ontwikkelt en fabriceert Adels diverse snoeren, klemmen en stekers. Adels biedt onder andere het concept stekerbaar installeren: hierbij werk je met kant-en-klaar elektrisch (schakel)materiaal. De producten van Adels installeer je eenvoudig met de bevestigingsproducten van Schnabl. Met deze producten bevestig je je installaties in een handomdraai. Dankzij de modulaire opbouw is de installatie schaalbaar en eenvoudig aan te passen.

Krachtige combinaties van Adels en Schnabl

De onderlinge compatibiliteit van Adels en Schnabl biedt snelheid en gemak. We belichten twee voorbeelden om een (te) grote hoeveelheid kabels te verwerken.

Een grote hoeveelheid Adels kabels? Gebruik de Schnabl kabelbundelbeugel met klemplug

Wanneer er sprake is van een grote hoeveelheid kabels, is de kabelbundelbeugel met klemplug (SH) van Schnabl een slimme oplossing. Het grote voordeel van deze kabelbundelbeugel is dat je op ieder moment kabels kunt toevoegen of verwijderen. Een aanpassing is daardoor zo gedaan. Combineer de beugel met de Schnabl Euro-Clip om zowel kabel als buis in dezelfde installatie kwijt te kunnen.

Kunt u niet alle Adels kabels kwijt? Het Schnabl TA/TB systeem is de oplossing

Is er aan het plafond of in de goot onvoldoende ruimte voor Adels kabels? Dan is de Schnabl TB kabelbeugel een uitkomst. In combinatie met de Schnabl ankerstrip TA is de kabelbeugel in hoogte verstelbaar. Afhankelijk van de lengte van de strip kun je meerdere lagen kabels over elkaar bevestigen en kabels met een grotere diameter kwijt. Bevestig je niet in beton? Dan is er ook een uitvoering zonder plug beschikbaar: de TAZ. Combineer dit met TAP voetplaatjes om met een tapper of houtschroef op plaatmateriaal te bevestigen. Diezelfde TAP voetplaatjes zijn een oplossing voor het bevestigen van kabels aan de onderzijde van een (volle) kabelgoot.

Bij de slimme oplossingen van Schnabl en Adels kun je rekenen op kwaliteit, schaalbaarheid en installatiegemak. Hierdoor kun jij meer werk verrichten in minder tijd.

Ontdek Hemmink Schnabl en Adels