HET IS HOLLEN OF HOLLEN BIJ DE TECHNISCHE DIENST. TIJD OM EVEN STIL TE STAAN BIJ...

Door Technische Unie
3 februari 2023
author-image

Wie werkzaam is op een Technische Dienst weet: het is vaak hollen of… hollen. Gepland onderhoud en nieuwbouw worden op de meest onverwachte momenten afgewisseld met storingsmeldingen. Tijd om u te verdiepen in innovaties als verduurzaming en smart building is er nauwelijks. Technische Unie helpt, met een bewezen aanbod producten en diensten waarmee uw TD in 2023 direct voordeel behaalt.

  

Verledden: Conversiewijzer TL > LED

TL-verlichting wordt in 2023 uitgefaseerd. Led is het alternatief. Maar kun je zomaar elke TL-balk vervangen door een ledvariant? Onze handige conversiewijzer geeft u snel het antwoord. Wilt u meer weten? Dan staan onze lichtadviseurs graag voor u klaar.

Laadpaal-hulp

Elektrisch rijden is in opmars. Steeds vaker willen collega’s en bezoekers op uw terrein hun voertuig opladen. Hoe kunt u hen hierin voorzien, op een duurzame en economische manier? Technische Unie helpt, met inhoudelijk advies en een offerte voor uw project.

Energiemonitoring: besparen begint met inzicht

Wat zijn de grootste energieslurpers in uw panden? Energiemonitoring zorgt voor inzicht en levert lagere energiekosten én een verminderde CO2-uitstoot op. Technische Unie biedt oplossingen van de meest vooraanstaande fabrikanten op dit vlak.

Professionele Smart Building-trainingen

Slimme gebouwen vragen om steeds slimmere beheerders. Als TD’er volgt u bij TU Campus van Technische Unie twee trainingen op dit gebied: Datacommunicatie (samen met Legrand, Radiall en Metz Connect) en de Basistraining KNX. Alle trainingen zijn praktijkgericht en worden gegeven door mensen uit de praktijk, dus alle ruimte om vragen uit úw praktijk te stellen.

Inspiratiecentrum Smart Building

Hoe regel je het klimaat in gebouwen optimaal en duurzaam? Hoe beveilig je gebouwen met de meest moderne technieken? Wat is er mogelijk op het gebied van energiezuinige verlichting? Ons Inspiratiecentrum Smart Building in Utrecht laat zien welke oplossingen er zijn voor retail, zorg, hotels, kantoren en scholen.

TU Campus training ISO 50001: Energiemanagement in de praktijk

Wilt u een energiemanagementsysteem volgens de ISO 50001 opzetten en invoeren? Dan krijgt u daarbij te maken met de energiebeoordeling én moet u voldoen aan de wet- en regelgeving. ISO 50001 is het instrument om bedrijven te ondersteunen bij hun energiebeheer en bij het besparen van energie en kosten.