STRADA HYBRID NU BIJ TECHNISCHE UNIE OP VOORRAAD

Door Jaga
15 augustus 2022
Jaga

Ook Strada Hybrid radiatoren uit voorraad leverbaar via Technische Unie. De schappen bij deze technische groothandel waren al gevuld met de populaire Jaga radiatoren Tempo, Tempo vrijstaand en Strada.

Jaga radiator zilver

Krachtig en snel verwarmen

Vanwege de stijgende vraag naar radiatoren voor milieubewust koelen én verwarmen is de voorraad bij Technische Unie uitgebreid met de meest gangbare maatvoeringen van Jaga Strada Hybrid radiatoren.  Aardgas verdwijnt steeds meer uit woningen. Bij nieuwbouwwoningen wordt er al gekozen voor duurzame warmteopwekkers die niet meer op gas werken, zoals een all-electric warmtepomp of een groen warmtenet. Ook bij duurzame renovaties of verbouwingen, wordt steeds vaker gekozen voor een (hybride) warmtepomp. Om de warmteopwekker optimaal te laten werken en nog meer energie te besparen, kan ook het afgiftesysteem vervangen worden. Met Jaga kan iedere ruimte krachtig en snel verwarmd worden op zeer lage watertemperaturen én kan er optioneel niet-condenserend gekoeld worden. 

raam bed plant verwarming

Strada Hybrid

De Strada Hybrid is de ideale combinatie met een warmtepomp voor een duurzame installatie. Deze radiator van Jaga Climate Designers levert de hoogste afgifte voor koelen én verwarmen met het laagste geluidsniveau, door toepassing van het Dynamic Boost Hybrid (DBH-)systeem. 

Om het bij lage watertemperaturen nog behaaglijk warm te krijgen zijn veel grotere radiatoren noodzakelijk. Dankzij het gloednieuwe DBH-systeem van Jaga kunnen ook compactere modellen verwarmen op lage watertemperaturen. DB staat voor Dynamic Boost, waardoor de radiator niet groter hoeft in combinatie met een warmtepomp. Het DBH-systeem vergroot de afgifte enorm. De H van Hybrid staat door de dubbele werking, zowel bij koelen als verwarmen levert DBH de hoogste afgifte.

Future proof: Spreid de investering

Nog geen warmtepompinstallatie? Jaga radiatoren laten HR-ketels ook al op hun laagste watertemperatuur en hoogste rendement werken. Door enkel de vervanging van radiatoren wordt direct op de energierekening bespaard en is de installatie klaar voor een toekomst zonder CO2-uitstoot en CV-ketel. Op elk moment kan er omgeschakeld worden naar een installatie met een warmtepomp of andere duurzame warmtebron. Én dit zonder aan de radiatoren, de warmtedistributie of de leidingen iets te hoeven wijzigen. 

Tip: Zelfs bestaande Jaga Low-H2O radiatoren kunnen makkelijk een upgrade krijgen naar de nieuwe Hybrid Technologie.

Ontdek Jaga Strada radiatoren