METZ CONNECT BIEDT EERSTE HULP BIJ DATAPROBLEMEN

Door Metz Connect
12 mei 2022
author-image

We worden met de dag afhankelijker van datacomnetwerken. Iedere verstoring is ongewenst. Alles moet en zal 24 x 7 in bedrijf blijven!

Wat als een Twisted Pair datakabel beschadigd is of misschien verlengd moet worden en een nieuwe kabel installeren lastig is of te veel tijd kost? METZ CONNECT biedt diverse kabelverbinders van Cat.6 tot Cat. 7A voor UTP en shielded kabels en van IP20 tot IP67, die hiervoor toegepast kunnen worden.

Geschikt voor alle gangbare multimediakabels

Tevens kan uw servicemonteur snel en eenvoudig de storing verhelpen met een hoogwaardig product want deze is geschikt voor massieve en soepele kabel van AWG 26 tot 22, kortom alle gangbare multimedia kabels. Daarnaast past een kabel tot maar liefst 9,7mm buitendiameter op deze kabelverbinder. Verder kent hij hoge specificaties als 10Gbit, is geschikt voor 4PPoE (Wifi – CCTV) en dat alles in het compacte formaat van slechts 17x64mm. 

Standaard uitrusting

De kabelverbinders zijn voorzien van een certificering door GHMT op basis van de ISO/IEC 11801. Dus ook de meest kritische apparatuur functioneert uitstekend bij toepassing van deze verbinder. Diverse servicebedrijven hebben deze producten standaard in hun uitrusting. Want een storing laat zich niet plannen en dan is een snelle en betrouwbare service belangrijk ! De kabelverbinder is snel een eenvoudig te monteren door iedere service engineer.

Ontdek Metz Connect Kabelverbinders

meer over...