STAGO IS TERUG ALS DÉ SPECIALIST IN KABELDRAAGSYSTEMEN

Door Stago
1 april 2022
author-image

Sinds juni 2021 maakt Stago deel uit van de Wibe Group, een internationale topspeler. Door de samenwerking met de Wibe Group bieden we een nog uitgebreider assortiment. En daar zijn we trots op.

Kennismaken met onze merken

Kabelgoot, wandgoot, draadgoot of ladderbaan nodig? Wij hebben het. Als onderdeel van Wibe Group zijn we in staat vier merken te voeren, geschikt voor iedere omgeving.

Wibe – De uitvinders van de originele hexagonale stalen ladderbaan. Wereldwijd erkend voor optimale sterkte en duurzaamheid.

Stago – Het breedste assortiment metalen kabelgoten met de meeste klikbare componenten, voor een snelle en efficiënte oplossing en een veelvoud van toepassingen.

Mita – Hoogwaardig leider op het gebied van glasvezelversterkte (GRP) kabeldraagsystemen. Hoge corrosieweerstand, antistatische en niet-geleidende oplossingen op maat voor extreme omgevingen en toepassingen

Defem – Hoogste kwaliteit draadgoot met specificaties aangepast aan kritieke installaties, zoals industriële omgevingen, datacenters, offshore omgevingen, hygiënische voedingsmiddelen en dranken en OEM-productietoepassingen.

Stago, meters voorsprong in kabeldraagsystemen.

 

meer over...