SIEMENS: FREQUENTIEREGELAARS BIJ TECHNISCHE UNIE

Door Siemens
1 september 2022
author-image

Technische Unie maakt het mogelijk om de SINAMICS Drive Technology Configurator van Siemens direct aan te roepen in de webshop van Technische Unie.

Intuïtieve selectietools

Hoe vindt u snel en eenvoudig de juiste frequentieregelaar voor uw motion control toepassing? Afleiden uit de catalogus is niet intuïtief en vergt enige voorkennis en aandacht, bovendien moet u de juiste en meest actuele catalogus ter beschikking hebben. Zeker als het selecteren en configureren van frequentieregelaars niet de dagelijkse praktijk is kost dit veel tijd en energie en is de kans op fouten aanzienlijk.

SINAMICS Drive Technology Configurator

Gelukkig kunnen intuïtieve selectietools het u gemakkelijk maken, hiervoor heeft Technische Unie  samen met Siemens de SINAMICS Drive Technology Configurator in de webportal geïntegreerd. Met behulp van deze tool kunt u, ook zonder diepgaande kennis over frequentieregelaars, eenvoudig een frequentieregelaar selecteren en configureren naar uw wensen. In de configurator geeft u aan waarvoor u de regelaar wilt toepassen, bijvoorbeeld een pomp, ventilator of transportband, vervolgens kiest u het benodigde vermogen, spanningsbereik en het gewenste communicatieprotocol (bijvoorbeeld PROFINET of Modbus). De configurator toont u direct de geschikte regelaars met de belangrijkste kenmerken zodat u een keuze kunt maken en begeleidt u verder bij het configureren van de regelaar en accessoires. Aan het einde van de selectie bent u in staat de configuratie in 3D te bekijken, daarnaast kunt u alle details en de technische gegevens van uw configuratie exporteren naar uw winkelwagen of downloaden in verschillende bestandsvormen. 

Veelzijdig en eenvoudig

De SINAMICS Drive Technology Configurator bevat alle frequentieregelaars uit de SINAMICS serie van Siemens. Hiermee kunt u elke individuele aandrijftaak realiseren in laagspanning, middenspanning en gelijkspanning. U kunt de SINAMICS regelaars toepassen in combinatie met de meeste gangbare motoren en besturingssystemen. Kiest u voor de efficiënte SIMOTICS motoren en/ of de krachtige SIMATIC besturingssystemen van Siemens dan profiteert u maximaal dankzij de eenvoudige integratie van de componenten en een geharmoniseerd aandrijfsysteem.

Digitalisering

Met SINAMICS bent u klaar voor de digitalisering van uw bedrijfsproces. U profiteert van zeer efficiënte engineeringstools voor het gehele ontwikkel- en productieproces. Door de integratie van veel functionaliteiten in de regelaar, waar onder veiligheidstechnologie, bespaart u engineeringstijd en ruimte in de schakelkast.

Ontdek SINAMICS

SINAMICS FREQUENTIEREGELAARS – Veel voorkomende toepassingen