SERVICEMAIL OF COMMERCIËLE MAIL?

U heeft een servicemail van ons ontvangen. Technische Unie stuurt twee typen mailings uit naar klanten: servicemails en commerciële mails. Op deze pagina leggen we het verschil uit.

Servicemail

In het zakelijk verkeer is het noodzakelijk om als partners contact met elkaar te hebben. Denk aan het doorgeven van uw bestelling, het ontvangen van facturen, maar ook het doorgeven van een verhuizing van locatie, zodat wij op het juiste adres langskomen of het doorgeven van personele wisselingen. Ook informatie over bijvoorbeeld tarieven vallen onder de informatie die in een zakelijke samenwerking moet kunnen worden uitgewisseld. 

Op het moment dat u zich inschrijft als klant van Technische Unie, kunt u dergelijke berichten ontvangen. U hoeft zich voor deze serviceberichten niet aan te melden. Andersom kunt u zich er ook niet voor afmelden. 

Zodra een servicebericht per mail wordt verstuurd, spreken we van een servicemail. 

Servicemails van Technische Unie herkent u aan de sobere opmaak. Ook bevatten deze mails om bovenstaande redenen geen afmeldknop. 

Commerciële mail

Tegenover servicemails staan de comerciële mails. Hiervoor moet u zich actief aanmelden. U bent dan 'opt-in'. Alleen dan zult u een commerciële mail van Technische Unie ontvangen.

Voor deze commerciële mails moet u zich aanmelden: 

  • Nieuwsbrieven
  • Uitnodigingen evenementen, kennissessies, borrels/feestjes
  • Productinformatie
  • Aanbiedingen

Onderaan commerciële mails van Technische Unie vindt u een knop waarmee u zich kunt afmelden voor toekomstige commerciële mails. 

Na afmelding kan het enkele weken duren voor dit door alle systemen verwerkt is. Daarna bent u uitgeschreven. 

Vragen?

Heeft u vragen over deze informatie? Neem contact op met uw verkoopkantoor.