VOOR ELK WONINGBOUWPROJECT EEN PASSENDE OPLOSSING MET SCHNEIDER ELECTRIC

Door Schneider Electric
6 april 2023
author-image

De groepenkast is het hart van het huis. We worden steeds afhankelijker van elektriciteit. Het is er altijd, en je mist het meteen als het er niet is. Maar hoe gaat dat in de toekomst, als het elektriciteitsnetwerk overvol is, of wanneer er meer en meer onweersbuien komen en daarbij blikseminslagen. Hebben wij ons daar voldoende op beveiligd?

Schneider Electric Resi9 groepenkast

Geen licht, geen warmte, geen wifi

Verduurzamen gaat in een rap tempo en we zijn er nog lang niet. Warmtepompen, zonnepanelen, elektrisch laden en steeds meer duurdere slimme elektrische apparaten in huis. We zitten met elkaar in de nieuwe fase van elektrificatie. Zonder elektriciteit kunnen we niet meer. Maar is onze huidige groepenkast, en in vele gevallen stoppenkast, wel geschikt voor al deze aanpassingen? En zijn de groepenkasten voldoende beveiligd voor extremer gebruik?

Voor elke vraag, de juiste oplossing

Met de Resi9 automatenreeks is er voor elk vraagstuk, voor elke uitdaging een passende oplossing. Van aardlekschakelaar tot kookgroep en van beltrafo tot verschillende installatie-automaat en ook de  Aardlekschakelaar type B speciaal voor laadpalen. Kortom een breed portfolio. En door de combinatie van Resi9 en voorbedrade Advanced groepenkasten in één oplossing, krijgt u alles wat uw klanten nodig hebben.

En wil de klant meer inzicht in zijn energieverbruik? Plaats dan ook de kWh-meter, zodat de klant meer inzicht heeft in zijn of haar verbruik, gewoon op de kWh-meter zonder de installatie van extra software.