ROOKMELDERPLICHT: VEILIGHEID ÉN GEMAK MET DE EI650-SERIE

Door Ei Electronics
8 mei 2022
author-image

Het is u vast niet ontgaan: vanaf 1 juli 2022 worden rookmelders ook voor bestaande bouw (voor 2003) verplicht. Is er voor u nog werk aan de winkel? Geen zorgen: met de rookmelders van Ei Electronics kunnen veiligheid en gemak hand in hand gaan. Ontdek de mogelijkheden van de Ei650-serie. 

Langdurige veiligheid voor bewoners

Bij het plaatsen van rookmelders zoekt u een oplossing die langdurig veiligheid voor bewoners biedt. Dit is precies wat de rookmelders uit de Ei650-serie aan voldoen. Zowel de Ei650i(RF) als de Ei650(RF) gaan maar liefst 10 jaar mee. Door de 10-jaars lithiumbatterij hoeft niemand zich zorgen te maken over een melder die niet werkt als gevolg van een lege batterij. Dit biedt langdurige veiligheid én betrouwbaarheid. 

Onderhoudsarm

Naast dat rookmelders uit de Ei650-serie langdurige veiligheid bieden, hebben deze melders weinig onderhoud nodig. De eerder genoemde batterij hoeft tijdens de levensduur van de melder niet vervangen te worden. Bovendien heeft specifiek de Ei650i(RF) stofcompensatie als voordeel. De kans op vals alarm als gevolg van stof wordt hierdoor sterk verminderd. Bovendien hoeft een rookmelder met stofcompensatie slechts eens per 3 jaar uitgezogen te worden. 

Gemak

De rookmelders van Ei Electronics bieden je gemak. De Ei650-serie rookmelders zijn dankzij de meegeleverde montagesokkel eenvoudig te installeren. Ook het onderling draadloos koppelen van de melders is eenvoudig: kies hiervoor voor de Ei650RF of Ei650iRF, waarbij de RF-module wordt meegeleverd. Daarnaast beschikt de Ei650i(RF) over AudioLINK. Dankzij deze functie kan informatie over onderhoud eenvoudig bekeken worden.