BESPAAR OP GEBRUIKS- EN ONDERHOUDSKOSTEN VAN TOILETZITTINGEN

Door Pressalit
7 oktober 2022
author-image

Hoge kwaliteit en langdurige inzetbaarheid van de gekozen producten betalen zich altijd terug in woningbouw projecten. Pressalit biedt betaalbare en robuuste toiletzittingen met 10 jaar garantie!

In woningbouwprojecten helpt de keuze voor optimale en duurzame oplossingen ook om kosten te besparen. Dat geldt ook voor de sanitaire oplossingen. Bij dit soort projecten worden de ruimtes vaak intensief gebruikt en dan zijn het toilet en de badkamers de ruimtes die het meest te verduren krijgen.

Dit vraagt om toepassingen van duurzame materialen met een lange levensduur. Vooral voor producten die extra intensief gebruikt worden zoals kranen en de toiletzittingen. Het is verstandig om dan ook eens goed te kijken naar de levensduur en de te verwachten kosten van onderhoud. 

alt
alt

Een toiletzitting die goed past draagt bij aan de kwaliteitsbeleving

Er zijn vele aspecten van belang bij het kiezen van de juiste closetzitting. Het belangrijkst is misschien toch wel dat de zitting ook goed past op het closet. Bij Pressalit vindt u vrijwel altijd een perfect passende zitting voor ieder closet. Voor woningbouwprojecten springen er twee modellen speciaal uit.

Pressalit Basic Line D300 and Pressalit Basic Line UNI zijn modellen voor twee verschillende closetvormen: het traditionele ronde closet (UNI) en de Sphinx/Geberit D-vormige closets (D300). Beide toiletzitting modellen zijn fraai vormgegeven en leverbaar in een standard uitvoering voorzien van vaste montage én in een uitvoering met Soft Close en Lift-off voor geruisloos sluiten en extra reinigingsgemak.

toiletzitting

Lange levensduur – gegarandeerd!

Pressalit ontwerpt, ontwikkelt en produceert hoogwaardige closetzittingen sinds 1954. Kwaliteit made in Denemarken.  Pressalit Basic Line D300 en Pressalit Basic Line toiletzittingen worden gemaakt uit dóór en dóór gekleurd duroplast en zijn ontworpen en getest voor een extra lange levensduur.

Beide modellen hebben een belastbaarheid tot maar liefst 240 kg en zijn extreem robuust. Dat is dan ook een van de redenen dat Pressalit deze zittingen met 10 jaar garantie aanbiedt!