PREFAB INSTALLEREN IN DE WONINGBOUW MET ATTEMA

Door Attema
4 mei 2023
Attema

Drie keer sneller werken en 90% minder faalkosten? Installeren 2.0 van Attema is dé prefab-oplossing voor transformatieprojecten, prefab betonnen casco’s, HSB of unitbouw. Hiermee installeert u 100% stekerbaar: van groepenkast tot schakelmateriaal.

  

Installeren 2.0 van Attema

Als installateur moet u steeds meer doen in minder tijd. Tegelijkertijd moet u de kosten in de hand houden. Efficiency is dus een vereiste. De oplossing? Installeren 2.0: de prefab installatie-oplossing voor de woningbouw. Hiermee installeert u 100% stekerbaar. 

Het gemak van prefab

Installeren 2.0 is een uniek en innovatief concept. Door het uiterst complete assortiment installeert u volledig stekerbaar: van groepenkast tot schakelmateriaal. Bij de elektrotechnische groothandel vind u een compleet assortiment 100% stekerbare producten van Installeren 2.0: contactdozen, schakelaars, dimmers, perilex, koppelsnoeren, centraaldozen, kabeldozen en Click-mate NXT groepenkasten. Alle producten worden volgens uw wensen in elkaar gezet en getest. Volledig prefab dus. 

Snel samenstellen en bestellen

Met de Click-mate NXT Assistant stelt u eenvoudig online uw maatwerk groepenkast samen. U logt in en kiest een van de voorbedrade Click-mate NXT groepenkasten. Daarna voegt u componenten toe of verwijdert u ze. U deelt de groepenkast naar eigen inzicht in. Zo stelt u met een paar klikken een groepenkast op maat samen én plaatst u de bestelling!

computer NXT assistant

Gunstig bedrijfsresultaat

We leveren uw bestelling desgewenst per verdieping of eenheid af op de afgesproken locatie en tijd. Inpluggen. Monteren. Klaar! Installeren 2.0 is dus echt een kwestie van plug & play. Hierdoor werkt u drie keer sneller dan bij traditioneel installeren. En vermindert dit de faalkosten met 90%. Dat betekent winst voor u. Met deze prefab installatie-oplossing installeert u namelijk een volledig appartement in enkele uren. Het is dan ook een slimme en snelle oplossing voor zowel nieuwbouw, als transformaties naar woningen, appartementen en hotels. Want ondanks de hogere materiaalkosten bent u verzekerd van een gunstig resultaat. 

Herbruikbaar en duurzaam

De producten van Installeren 2.0 zijn onderhoudsvrij en voldoen aan de normen en wetgeving. U hebt bovendien garantie op de werking van de totale installatie. Daarnaast zijn alle installatieproducten van Installeren 2.0 ook herbruikbaar. Wijzigen de plannen? Wordt een gebouw ontmanteld? Dan gebruikt u alles gewoon nog een keer. Zo beperkt u de kosten en afvalstromen en draagt u actief bij aan een circulaire economie. 

Ontdek Installeren 2.0 van Attema