PHILIPS INTERACT READY. SLIMME VERLICHTING VOOR EEN DUURZAME TOEKOMST

Door Philips
28 mei 2022
Philips

Organisaties draaien om mensen: medewerkers, klanten en partners. Verlichting speelt hierbij een centrale rol: het inspireert en geeft energie, comfort en een gevoel van veiligheid.

De juiste lichtscene voor elke situatie

Met slimme verlichting van Philips is het licht gedurende de dag aanpasbaar, afhankelijk van waar het voor gebruikt wordt. Comfortabel tijdens het werk, gezellig bij een receptie en uit als er niemand meer is. Hiermee is de werksfeer te verbeteren maar het kan ook energiebesparingen opleveren. Met Philips Interact Ready verlichting creëert u voor elke situatie in een handomdraai de juiste lichtscene. Doordat het systeem draadloos werkt, kan dit zonder extra bekabeling, hak- en breek werk of lastige configuraties. U gebruikt simpelweg de Interact Pro app. Dit scheelt installatie-uren en material. Daarnaast, bespaart het ook nog eens tot wel 70% extra op energiekosten.

Eenvoudige installatie

Het Interact Pro lichtmanagement systeem is eenvoudig te installeren, zonder extra antennes, radioboxen of signaalkabels. Profiteer van een snelle installatie met de Intuïtieve Interact Pro app en grijp de kans om de vertrouwde adviseur van uw klant te worden met efficiënte post-installatieservice, mogelijk gemaakt door de waardevolle data verzameld op het Interact Pro dashboard. 

Ontdek Philips Interact Ready