PROFITEER VAN EEN TERUGVERDIENTIJD VAN MINDER DAN 1 JAAR OP HIGHBAY ECOMAX

Door Opple
22 september 2022
Opple

Het vervangen van conventionele verlichting door LED geeft een besparing van zo’n 65% en daardoor een gunstige ROI. Met de hoge energieprijzen van nu wordt de transitie naar LED nog interessanter; de terugverdientijd ligt onder 1 jaar.

Ontdek Opple Highbay ecomax

Er komen zoveel regelgevingen op ons af, dat dit het moment is om het bestaande lichtsysteem te vervangen door LED-verlichting. Het voldoen aan energielabel C, de TLD lampen die volgend jaar worden uitgefaseerd en de energieprijzen die blijven stijgen, zorgen voor verandering.
OPPLE Lighting biedt een ruim assortiment met Highbay oplossingen voor magazijnen en industrie met nog scherpere prijzen dan voorheen. Rekening houdend met de hoge energieprijs op dit moment (tot wel 57 ct/KwH) ligt de terugverdientijd van bijvoorbeeld een Highbay EcoMax nu op minder dan één jaar!

Smart oplossingen

Als u gebruik maakt van de dimbare en/of Smart oplossingen kunt u extra energie besparing realiseren, dus nog meer kostenbesparing. De OPPLE Account Managers maken graag een op-maat advies met een TCO-berekening daarbij. Neemt u gerust contact met ons op: OPPLE.COM

Ontdek Opple Highbay EcoMax