NORTON PRATO: 3-FASE RAILSPOT VOOR RETAIL EN SHOWROOMS

Door Norton
2 februari 2023
author-image

Wilt u objecten in uw showroom of winkel mooi uitlichten en tegelijkertijd optimaal comfort bieden? Kies dan voor retailverlichting van Norton zoals de nieuwe PRATO 3-fase railspot.

Norton Prato

Accentverlichting

Juist in een winkel of showroom is het van belang dat producten of objecten perfect worden uitgelicht en de juiste sfeer wordt gecreëerd. Steeds meer retailers weten dan ook dat een combinatie van een goed lichtplan en de juiste ledverlichting de verkoop stimuleren.

Norton Prato
Norton Prato

Het juiste licht voor retail

Om de juiste verlichting te bepalen, maken de lichtadviseurs van Norton een gedetailleerd lichtplan op basis van de locatie, de gewenste winkelbeleving en het beschikbare budget. Binnen retail wordt vaak railverlichting toegepast om zowel specifieke producten of etalages, wanden en stellingen te verlichten.

 

Norton PRATO

De PRATO is de nieuwste Norton railspot met een elegante slanke vormgeving en tijdloos design. Deze 3-fase railspot in mat zwart of wit past in elk winkelontwerp of showroom. De spot is makkelijk te verstellen zodat u uw objecten of producten altijd perfect kunt uitlichten. De anti-verblindingsring zorgt bovendien voor optimaal comfort.

COB ledtechnologie

De COB ledtechnologie zorgt voor een hoge kleurstabiliteit (MacAdam steps <3). Standaard in 3000K en 4000K met uitstekende kleurweergave (CRI ≥90). De LED driver is verwerkt in de 3-fase multi-adapter. Leverbaar met diverse reflectoren (bundelbreedte 20° tot 60°). Optioneel met DALI en Casambi. De PRATO is geschikt voor toepassing op de NORTON NSR spanningsrail of andere universele 3-fase railsystemen.

Bezoek het Inspiratiecentrum in Utrecht

Wilt u de retailoplossingen van Norton live ervaren? Bezoek dan het TU Inspiratiecentrum in Utrecht. Daar kunt u allerlei opstellingen bekijken en meer informatie krijgen over het Norton programma.

Ontdek Norton Prato