NIEUWE ASSORTIMENT 3M™ TEMFLEX TAPES, TAPES VOOR ALGEMEEN GEBRUIK

Door 3M
16 juni 2022
3M

Als u een betrouwbare PVC-isolatietape voor algemeen gebruik nodig heeft, neem dan 3M™ Temflex™ Tape 165. Deze betaalbare oplossing biedt betrouwbare prestaties voor het afschermen, omhullen, markeren en isoleren van laagspanningskabels. Body: 3M Introduceert een nieuwe assortiment Temflex isolatietapes dat betere opties biedt voor elektrische klussen en de huidige Temflex 1500 serie zal vervangen. De tapes zijn ontwikkeld om te voorzien in de basisbehoeften bij de meeste algemene elektrische en niet-elektrische toepassingen en vormen een aanvulling op het assortiment Scotch® Professional Tapes.

Deze productlijn van de volgende generatie wordt geproduceerd in ons nieuwe Europese productielocatie en vormt een nieuw, breed portfolio pvc-tapes. Sinds 1946 is 3M de drijvende kracht achter talloze ontwikkelingen op het gebied van pvc-isolatietape, waaronder de Scotch® professionele tapes van wereldklasse. Met de lancering van 3M™ Temflex™ tapes voor algemeen gebruik heeft u nu alle werkzaamheden een tape van het merk dat de isolatietape heeft uitgevonden.

De nieuwe 3M™ Temflex™ 165 tape voor algemeen gebruik wordt vervaardigd volgens een innovatief nieuw proces dat 100% oplosmiddelvrij is en lagere emissies heeft.* Dit proces resulteert in hoogwaardige pvc-isolatietape voor algemeen gebruik zonder VOC's (vluchtige organische stoffen).

Belangrijkste kenmerken:
- Geschikt voor binnen gebruik bij gemiddelde omstandigheden en voor buitengebruik met bescherming tegen weersomstandigheden - Ideaal voor algemene isolatie, kleurcodering voor fase herkenning, draadmarkering en veiligheid
- Verwerkingstemparatuur tussen 0°C en 90°C - Elektrische isolatie voor draad- en kabelverbindingen tot 600 volt
- VDE-gecertificeerd, UL 510-vermeld, voldoet aan IEC 60454-3-1-5/F-PVCP/90 en RoHS2015/863/EU
- Verkrijgbare kleuren: Zwart, blauw, bruin, groen, grijs, oranje, paars, rood, wit, geel & groen/geel.

Vanaf heden verkrijgbaar bij de Technische Unie.

Ontdek 3M