NIEUW: DE PHILIPS CORELINE HIGHBAY VALUE

Door Philips
15 augustus 2022
author-image

CoreLine Value staat voor CoreLine kwaliteit voor een net wat scherpere prijs. De goede balans tussen prestatie en aanschafwaarde geeft u de zekerheid die u van een Philips CoreLine armatuur mag verwachten. Oerdegelijk, makkelijk en snel te installeren. Het resultaat: zelfs als uw klant een beperkter budget heeft, kunt u en uw klant blijven rekenen op Philips CoreLine. 

Keuzes maken..

Er zijn veel verschillende toepassingsgebieden voor highbays. En de vele mogelijkheden om over te stappen op LED biedt jou als installateur mooie projectkansen. Rest de vraag: welk product kies je?

Onze belofte: voor elke klantvraag de best passende oplossing

Met de CoreLine Highbay Value maken we deze belofte meer dan waar. Veel installateurs werken al met de CoreLine Highbays omdat dit product de standaard is voor een degelijk, makkelijk te installeren LED armatuur dat jarenlang een zeer hoge lichtkwaliteit garandeert.

In deze tijden van hogere materiaal- en energiekosten zijn er klanten die zoeken naar en economischere oplossing die nog steeds hoge prestaties levert. Om die reden introduceert Signify de Philips CoreLine Highbay Value range, die tussen de reeds bestaande CoreLine en Ledinaire Highbays is gepositioneerd.

De drie opties op een rij

Philips tabel