WIN TIJD MET ALSECURE YMZ1K EASY STRIPPABLE

Door Nexans
1 april 2023
Nexans

Verlies je met het strippen van halogeenvrije kabels veel tijd? Raak je geïrriteerd als de mantel en vulmantel van de halogeenvrije kabel lastig te verwijderen is? Kies dan voor Alsecure YMz1K Easy Strippable.

  

ALSECURE YMz1K Easy Strippable in gebruik

Strippen kan voortaan in een handomdraai

Wanneer je meerdere aansluitingen moet maken, wil je efficiënt en snel kunnen werken en geen tijd verliezen met lastig te verwijderen mantels of vulmantels. Na een simpele snee rondom in de mantel van de ALSECURE YMz1K Easy Strippable strip je de mantel in één vloeiende beweging tegelijk met de vulmantel tot wel 1 meter. Je werkt niet alleen sneller maar ook veiliger en met een glimlach! Dat is goed nieuws nu het gebruik van halogeenvrije kabels in steeds meer installaties vereist wordt.

Standaard als Easy Strippable uitgevoerd

Omdat het vooral de kleinere doorsnedes zijn die veel en vaak moeten worden gestript zijn juist die producten nu standaard als Easy Strippable uitgevoerd. Doorsneden 1,5 - 2,5 - 4 - 6mm2 met 2 - 3 – 4 – 5 – 7 geleiders. Al deze constructies, in alle verpakkingen – ringen, haspels, maar ook in Nbox en op Mobiway-systeem – zijn Easy Strippable.

Extra bonus

ALSECURE YMz1K voldoet niet alleen aan de hoge CPR-classificaties Cca s1, d1, a1 en B2ca s1, d1, a1 maar zijn ook UV-bestendig. Hierdoor kunnen deze kabels zowel binnen als buiten geïnstalleerd worden. ALSECURE YMz1K kabels voldoen ruim aan de UV-test (EN50289-4-17 methode A) wat hem de ideale oplossing maakt voor ons Nederlandse klimaat.

ALSECURE YMz1K Easy Strippable

Ontdek Nexans ALSECURE YMz1K Easy Strippable