BOSCH AIRCO AANTREKKELIJK HET HELE JAAR DOOR, PROFITEER DIT VOORJAAR VAN DE ACTIE

Door Nefit Bosch
12 mei 2023
Nefit Bosch

Probeer nu de hoogwaardige Bosch Climate Airco's en profiteer van veel voordeel. Bij afname van vijf sets ontvangt u van Nefit Bosch een zesde gratis, ter waarde van 1.261,- euro.

Aangenaam koelen en efficiënt verwarmen

Sinds twee jaar heeft Nefit Bosch ook Airco’s in het programma. Met airconditioning in huis verbeter je het klimaat binnenshuis aanzienlijk het hele jaar door. De Bosch Climate airco’s kunnen veel meer dan alleen maar koelen. Op warme zomerdagen zorgen ze voor extra verkoeling en leveren een aangename luchtvochtigheid op. Als het wat kouder wordt, kun je met een airco de woning ook efficiënt verwarmen. En dat bespaart weer aanzienlijk op de gasrekening.

Slimme functies

De airco’s uit de Bosch Climate series 3000i en 5000i zijn voorzien van vele slimme functies, zoals de eco-mode, waarmee het verbruik 8 uur lang met 80 procent wordt gereduceerd. Met de I-clean functie worden bacteriën in de lucht gedood. Ook aan de mogelijkheden van het Smart Home is gedacht. Met de app is de installatie ook op afstand via de smartphone te bedienen.

Ijzersterk consumentenmerk

Bosch is een ijzersterk consumentenmerk. Met de Climate airco’s kunt u als installateur bovendien terugvallen op de vertrouwde organisatie die u ook kent van de andere producten. Tot 3 juli is het extra aantrekkelijk om uw klanten een airco van Nefit Bosch te verkopen. Bestelt u als installateur de komende maanden bij Technische Unie 5 Bosch Climate Airconditioner sets in 1 order, dan levert Nefit Bosch u rechtstreeks 1 gratis Climate 3000iU W 3,5 kW (binnenunit + buitenunit) t.w.v. EUR 1.261,- bruto.

Mix van verschillende typen

De actie geldt voor Climate 3000i (single split), Climate 5000i (single split), Climate 5000MS (multisplit) airconditioners. Een mix van verschillende typen is mogelijk en u kunt zo vaak aan de actie deelnemen als u wilt. 

Kijk voor meer informatie op www.nefit-bosch.nl/airco-actie

Nefit Bosch Climate Control 5000i buitenunit actie