MENNEKES AMTRON® COMPACT 2.0: COMPACT. PRAKTISCH. PREMIUM.

Door Mennekes
22 september 2022
author-image

MENNEKES introduceert een aantal nieuwe modellen van de enorm populaire AMTRON® Compact thuislader: de AMTRON® Compact 2.0 en AMTRON® Compact 2.0 S.

AMTRON® Compact 2.0: focus op het essentiële

De AMTRON® Compact 2.0 is de doorontwikkelde versie van de AMTRON® Compact zoals we die kennen: compact en gebruiksvriendelijk, maar nu met een veel gevraagde, langere kabel van 7,5 meter. Naast de 11 kW uitvoering is er nu ook een 22kW uitvoering leverbaar. De focus blijft op het essentiële: stekker insteken, laden en klaar. Er is geen autorisatie vereist.

Hateha

AMTRON® Compact 2.0 S: met vele extra’s

De twee nieuwe modellen AMTRON® Compact 2.0 S (11 kW of 22 kW) onderscheiden zich naast de langere kabel van 7,5 meter ook door middel van autorisatie met RFID, waardoor ongeoorloofde toegang tot de lader wordt voorkomen.

Hateha

Energiemanagement

Door de AMTRON® Compact 2.0 S te combineren met de nieuwe energiemeter voor blackoutbeveiliging en het laden op zonne-energie (artikelnr. 18626) wordt het toepassen van energiemanagement mogelijk. Zo kan de lader de stroom die opgewekt wordt door zonnepanelen optimaal benutten en wordt elektrisch rijden nog duurzamer!

Hateha
Hateha
Hateha

Nieuwe accessoires

Naast de meter voor energiemanagement (artikelnr. 18626) introduceren we nog twee nieuwe accessoires. De configuratiekabel (artikelnr. 18625) is nodig voor geavanceerde configuratie, diagnostiek en software-updates. Met de type 2 overspanningsbeveiliging (artikelnr. 18630) worden lader en auto beschermd tegen de gevolgen van blikseminslag.

Ontdek Mennekes AMTRON® Compact 2.0

Hateha