MEER DAN ZOMAAR EEN INTERCOM: DE CLASSE 300EOS

Door Legrand
22 augustus 2022
author-image

Met een ruime keuze aan Smart Home- functies kan dit toestel van Bticino, onderdeel van Legrand, ingesteld worden als centraal bedieningspaneel voor alle domotica in en rond de woning.

Unieke technologie

Met de Classe 300EOS blaast BTicino het intercomsysteem nieuw leven in en brengt toptechnologie in het dagelijkse leven van de consument. Net als bij de standaard systemen kan de gebruiker via de binnentelefoon zien wie er aan de deur staat en de deur openen. Dankzij persoonsherkenning met automatische centrering en het grote 5” touchscreen krijgt de gebruiker een scherp en helder beeld op de verticale display. 

Maar de Classe 300EOS biedt meer, véél meer… De unieke technologie die in dit toestel verwerkt zit, maakt het mogelijk om een volledig geïntegreerd domoticasysteem op te zetten in een mum van tijd. Aan de hand van een eenvoudige set-up koppelt u slimme apparaten en domotica door een QR-code te scannen of het apparaat aan het netwerk te verbinden. Van bewakingscamera’s en lichtschakelaars tot rolluiken, garagepoorten en zelfs Smart-tv’s of muziekinstallaties: de Classe 300EOS verbindt alle technieken en maakt zo een slim huis mogelijk. 

Legrand display wit blauw

Spraakgestuurde bediening & applicaties

De Classe 300EOS en gekoppelde apparaten zijn zowel via de binnenpost te besturen als op afstand via de handige app Home + Security (beschikbaar voor Android & iOs Apple). In deze app ziet de gebruiker alle functionaliteiten in één handig overzicht en krijgt hij ook een inzichtelijke tijdslijn van alle gebeurtenissen in en rond de woning.  

De Classe 300EOS is uitgerust met het spraakbesturingssysteem van Amazon, Alexa. Dit innovatieve next-generation systeem zorgt ervoor dat je alle apparaten kunt besturen met de stem. Daarnaast kan de gebruiker Alexa ook vragen wat de weersvoorspellingen zijn, hoe druk het verkeer is of haar de opdracht geven om een bepaald scenario in te schakelen.

Voorlopig is Amazon Alexa enkel in het Engels beschikbaar, maar de spraakassistent creëert wel een enorm perspectief voor de besturing van alle Smart Home-producten en andere domotica. 

BTicino hand touch screen
muur grijs foto vrouw

Automatisering & scenario’s

Dankzij MyHome-automatisering kan de gebruiker eenvoudig en snel verschillende scenario’s uitwerken voor alle technieken in de woning. Rolluiken automatisch laten zakken bij avonduur, de verwarming of verlichting automatisch uitschakelen of de lichten dimmen vanaf een bepaald uur, dankzij de veelvuldige opties, kan de gebruiker zijn woning exact zo automatiseren als hij zelf wil. 

Spiegel gang zwart wit huiskamer

Volledig geïntegreerd veiligheidssysteem

Maandelijks vinden er in Nederland zo’n 2.000 woninginbraken plaats. Daarom is het ook niet vreemd dat mensen vandaag de dag op zoek zijn naar extra veiligheid. Ook hier komt de Classe 300EOS opnieuw tegemoet aan de verwachtingen van de moderne consument. De Classe 300EOS kunt u namelijk ook uitbreiden met de veiligheidsoplossingen van Netatmo. Binnencamera’s, buitencamera’s, deur- en raamsensoren en zelfs rookalarmen en CO-detectoren; veiligheidsexpert Netatmo biedt tal van producten om een woning 100% veilig te maken. 

Ontdek de Classe 300EOS