LUCHTZUIVERING MET DE UV-C AIR TUBE V70 VAN LEDVANCE

Door Ledvance
24 januari 2022
Ledvance

De LEDVANCE UV-C Air Tube V70 draagt bij aan een betere luchtkwaliteit door de omgevingslucht te reinigen met de ingebouwde UV-C lamp. Efficiënt, geluidsarm en een continue luchtdesinfectie van kantoren, praktijken en andere ruimtes.

Compact en filterloos design

De UV-C Air Tube V70 van LEDVANCE reinigt de lucht non-stop door de virus- en bacterielading tot een minimum te beperken en micro-organismen te inactiveren. Het resultaat hiervan is een schonere omgeving op een efficiënte, chemicaliënvrije en milieuvriendelijke manier, en dat continu terwijl er mensen aanwezig zijn. Doordat de meegeleverde LEDVANCE UV-C lamp zich in een gesloten behuizing bevindt, is de Air Tube V70 veilig voor mens en dier. De Air Tube V70 is vervaardigd van hoogwaardige materialen in een compact design en bevat geen filter, dus vervangen van vervuilde filters is niet nodig. De lucht wordt opgenomen in het apparaat, daar met behulp van UV-C straling van de lamp gedesinfecteerd en vervolgens wordt de gezuiverde lucht teruggestuurd in de ruimte.

 

Geluidsarme ventilatoren

De Air Tube heeft een luchtdebiet van 70 m³/h dankzij de geluidsarme ventilatoren met een volume < 38 dB. Het apparaat is eenvoudig in gebruik en kan gependeld gemonteerd worden met de ophangkit, aan de muur worden bevestigd met beugels of verticaal worden neergezet met het statief. Al deze eigenschappen maken het apparaat met name geschikt voor individuele kantoren, kleine vergaderruimtes of praktijken.

Ontdek Ledvance UV-C Air