LEGRAND OPTIMALE VEILIGHEID EN COMFORT MET DEURCOMMUNICATIE BTICINO

Door Legrand
6 april 2023
Legrand

Beheer de toegang tot uw woning met deurcommunicatie van BTicino, onderdeel van Legrand. Zo investeert u in optimale veiligheid en comfort. Dankzij de wifi verbinding bent u altijd en overal verbonden.

  

Legrand BTicino Classe300EOS wit muur

Altijd een veilig gevoel

Met de Classe 100 X16E, een video binnenpost, beantwoordt u alle oproepen zowel via de binnenpost zelf of via uw smartphone, of u nu thuis op de bank zit, of aan de andere kant van de wereld geniet van een heerlijke vakantie.

Ook de deur openen en extra camera’s raadplegen behoren tot de mogelijkheden om ervoor te zorgen dat u zich altijd veilig voelt. Daarnaast in het geval van appartementen kunnen er tot wel 22 worden toegevoegd met maar één voeding.

  

Stembediening en design

Wilt u nog meer comfort en een modernere look, ga dan voor de Classe 300EOS. Met deze video binnenpost ziet u niet alleen wie er voor de deur staat of opent u de deur maar is ook nog eens te bedienen met uw stem dankzij de integratie van Amazon Alexa. Daarnaast geeft Alexa u bijvoorbeeld een update over het verkeer of over de weersverwachting zodat u altijd goed voorbereid bent. Naast deze voordelen onderscheidt de Classe 300EOS zich door het prachtige verticale design. Door de automatische centrering van een persoon op het scherm behoudt u het overzicht buiten.

  

Trendy en gebruiksvriendelijke buitenpost

Dankzij de 2-draadsinstallatie is de installatie extra gemakkelijk en maakt u gebruik van een bewezen systeem en alle modellen zijn zowel voor nieuwbouw als renovatie geschikt. Uw woning verdient natuurlijk ook buiten de allerbeste afwerking. De installatie van een trendy en gebruiksvriendelijke buitenpost geeft dan net dat beetje extra. Met het Sfera assortiment kiest u voor een strakke vormgeving, gecombineerd met gebruiksgemak.

Legrand BTicino Sfera Luna grijs gang