BEZOEK ONS NIEUWE INSPIRATIECENTRUM SMART BUILDING

Door Technische Unie
1 juni 2022
Technische Unie

Hoe regel je het klimaat in gebouwen optimaal en duurzaam? Hoe beveilig je gebouwen met de meest moderne technieken? Wat is er allemaal mogelijk op het gebied van energiezuinige verlichting? Het Inspiratiecentrum Smart Building laat zien welke oplossingen er zijn voor retail, zorg, hotels, kantoren en scholen. En hoe technologie kan worden aangepast aan de mensen in het gebouw en de activiteiten die er plaatsvinden.

Thema’s overzichtelijk naast elkaar

De sfeervolle ruimtes in het centrum belichten elk een belangrijke smart building-pijler: klimaat, beveiliging, verlichting, energie en processen. Op het Energieplein worden innovatieve totaaloplossingen getoond op het gebied van energiemanagement en CO2-besparing. Lees meer over deze oplossingen.

Centraal gelegen ontmoetingsplek

Het nul-op-de-meter pand omvat verder een opleidingscentrum, logistiek overslagpunt, servicecentrum en kantoorruimten. Installateurs kunnen samen met hun klanten zien welke oplossingen er mogelijk zijn. Het Inspiratiecentrum Smart Building bevindt zich in de Utrechtse vestiging van Technische Unie, Griffioenlaan 4, 3526 LA Utrecht. 

Langskomen? U bent van harte welkom

Vanaf 17 maart bent u welkom om het nieuwe Inspiratiecentrum te bezoeken. Maak een afspraak en onze specialisten staan voor u klaar. Zij beantwoorden graag al uw vragen over smart building-oplossingen, maar ook over bijvoorbeeld subsidiemogelijkheden en regelgeving.