JUNG CONTACTDOZEN VOOR COMPACT INBOUWDOZEN

Door Jung
22 september 2022
author-image

Indien in een project Compact inbouwdozen (ook bekend als “anderhalve” inbouwdozen) zijn gebruikt, is het mogelijk om verschillende programma’s toe te passen. JUNG heeft de designmogelijkheden uitgebreid zodat ook bij deze inbouwdozen kan werken.

LS990

Het tijdloos vormgegeven LS 990 was al verkrijgbaar in alpine wit, Edelstaal en Aluminium. Nieuw zijn de uitvoeringen in de hedendaagse trendkleuren grafietzwart mat, sneeuwwit mat, zwart, Antraciet en Dark. Op deze manier matchen de contactdozen voor Compact inbouwdozen eenvoudig met de luxe uitstraling van het overige schakelmateriaal. Alle versies zijn gemaakt van Duroplast en eventueel gelakt, afhankelijk van de kleur.

AS 500

De 2-voudige wandcontactdoos voor Compact inbouwdozen is uiteraard ook in het standaardprogramma van JUNG, AS 500, verkrijgbaar in wit en alpine wit

Safety Plus

In de contactdozen met “Safety Plus“ zorgt de shutter voor extra veiligheid. Hij maakt onderdeel uit van de afdekking en blijft gesloten totdat er een stekker wordt ingestoken. Zo wordt oneigenlijk of onjuist gebruik voorkomen.

Ontdek JUNG contactdozen