INTRODUCTIE HARMONY ANTIMICROBIËLE DRUKKNOP

Door Schneider Electric
13 april 2022
Schneider Electric

Er worden steeds hogere eisen gesteld aan hygiëne en veiligheid in de productieomgeving. De Harmony Antimicrobiële Drukknop is ontworpen om bedieningspanelen optimaal hygiënisch in te richten. 

Eerste Industrie Antimicrobiële Drukknop

Schneider Electric presenteert met trots de eerste industriële drukknop met antimicrobiële eigenschappen. De drukknoppen fungeren als een belangrijke innovatie voor bedieningspanelen. 

Ingekapseld zilver ion in kunststof van drukknoppen

De drukknoppen zijn verijkt met een zilverionen antimicrobieel additief, bedoeld om bacteriële en microbiële groei op drukknoppen te remmen die geuren, verkleuring, vlekken, aantasting of corrosie veroorzaken op het oppervlak van de drukknoppen. Deze nieuwe formulering van drukknoppen stellen u in staat om machines te bouwen met een uniek karakter en om een een extra laag bescherming te bieden tegen de groei van bacteriën en micro-organismen. 

Voldoende referenties voor een compleet bedieningspaneel

De Harmony antimicrobiële reeks bestaat uit voldoende producten om een compleet antimicrobieel bediengingspaneel samen te stellen. Dit om ervoor te zorgen dat de productieomgeving is aangepaast aan de verhoogte hygiënisch eisen. 

Gratis sample

Vul het formulier in op de campagne pagina en ontvang binnen één week een gratis Harmony Antimicrobiële Drukknop. 

Ontdek Schneider Electric harmony antimicrobiele drukknop