GRATIS HARMONY ANTIMICROBACTERIËLE DRUKKNOP: VRAAG 'M NU AAN!

Door Schneider Electric
15 maart 2022
author-image

Een schone en hygiënische werkplek dragen bij aan een aangename werkomgeving waar medewerkers beter presteren. Harmony Antimicrobiële Drukknoppen zijn een belangrijke innovatie voor uw bedieningspaneel. De drukknoppen zijn verrijkt met een zilverionen antimicrobiële additief, bedoeld om bacteriële en microbiële groei op drukknoppen te remmen.

Wilt u een bedieningspaneel waar kwaliteit en hygiëne samenkomen? Vraag vandaag nog uw gratis Harmony antimicrobiële drukknop aan.  

Waarom de Harmony Antimicrobiële Drukknoppen van Schneider Electric?

Onderscheid uw business van de concurrentie met de innovatieve producten van Harmony

Harmony Antimicrobiële Drukknop

Harmony Antimicrobiële Keuzeschakelaar

De Harmony Antimicrobiële Drukknoppen van Schneider Electric hebben meer aandacht voor een hygiënisch ontwerp. Een antimicrobieel additief van zilverionen is opgenomen in de kunststof van de drukknoppen, om de groei van bacteriën en microben te remmen.

De Harmony Antimicrobiële Keuzeschakelaars van Schneider Electric hebben meer aandacht voor een hygiënisch ontwerp. Een antimicrobieel additief van zilverionen is opgenomen in de kunststof van de keuzeschakelaars, om de groei van bacteriën en microben te remmen.

Harmony Metalen bedieningskastjes XAPD/XAPK

Harmony Monitoring Contact Blokje

Geen compromissen meer tussen robuustheid en esthetiek, alle wensen worden gedekt met de nieuwe reeks drukknopkasten van Schneider Electric. Van 1 tot 10 gaten, een compleet aanbod in afmetingen en zowel beschikbaar voor een horizontale als verticale montage. De bedieningskastjes zijn volledig compatibel met de Harmony 22m en 30m XB4/XB5 drukknoppen-reeks.

Het Harmony Monitoring contactblok zorgt voor maximale betrouwbaarheid en minimaliseert mogelijke storingen en menselijke fouten bij noodstops. Het kan de machine stoppen wanneer de noodstopkop of als het contact ontkoppeld is van de knop. Ons monitoring contact is een ‘’Normally Closed’’ (NC) contactblok met ingebouwde zelfbewakingsfunctie.  

*Looptijd campagne: 1 april t/m 31 mei 2022