BELEEF DE NIEUWSTE TECHNOLOGIE

Door Technische Unie
22 juli 2022
Technische Unie

Hoe bouwt en onderneemt u slim en duurzaam? Hoe maakt u productieprocessen nóg efficiënter? Technische Unie maakt het graag samen met u mogelijk. Bezoek voor een totaaloverzicht van de mogelijkheden de inspiratiecentra van Technische Unie. Onze specialisten praten u graag bij.

 

Inspiratiecentrum Duurzaamheid

               

Hoe verduurzaamt u woningen, bedrijfspanden en fabrieken en vermindert u de CO2-uitstoot? In het Inspiratiecentrum Duurzaamheid ontdekt u alles over de wereld van laadpalen, warmtepompen, PV-panelen en energiezuinige verlichting. Of u nu wilt starten met dit onderwerp of zich verder wilt verdiepen. Naast theorie is er volop aandacht voor de praktijk. Zo ervaart u op het oefendak hoe het is om PV-panelen te installeren.

Inspiratiecentrum Smart Industry

               

Industrie 4.0 staat op het punt van doorbreken. Kom in Eindhoven kennismaken met innovaties voor slimme, duurzame fabrieken, zoals cobots en digital twins. Naast vaste opstellingen toont de innovatiewand de allerlaatste ontwikkelingen. Onze weegkast maakt geautomatiseerd bestellen van componenten mogelijk. Het inspiratiecentrum is naast een informatiepunt ook een ontmoetingsplaats. Reserveer een vergaderzaal of bezoek een bijeenkomst met vakgenoten.

Inspiratiecentrum Smart Building

               

IC Duurzaamheid Utrecht

Inspiratiecentrum Smart Building laat zien wat er mogelijk is met datacom op het gebied van klimaat, verlichting, beveiliging, energie en processen. Slimme techniek zorgt ervoor dat gebouwen zich aanpassen aan de situatie en gebruiker. Laat u informeren over totaaloplossingen voor retail, zorg, hotel, kantoor en scholen.

Langskomen? U bent van harte welkom

Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak een afspraak en wij zorgen ervoor dat onze specialisten klaarstaan. We beantwoorden graag al uw vragen over de techniek, maar ook over bijvoorbeeld subsidiemogelijkheden en regelgeving.

 

meer over...