ONZE INSPIRATIECENTRA: EEN MUST-SEE VOOR INSTALLATIE EN INDUSTRIE

Door Technische Unie
9 december 2021
Technische Unie

Hoe bouwt en onderneemt u slim en duurzaam? Hoe maakt u productieprocessen nóg efficiënter? Bezoek voor een totaaloverzicht van de mogelijkheden de inspiratiecentra van Technische Unie. Onze specialisten praten u graag bij.

 

               

Inspiratiecentrum Smart Industry

               

Industrie 4.0 staat op het punt van doorbreken. Kom in Eindhoven kennismaken met innovaties voor slimme, duurzame fabrieken, zoals cobots en digital twins. Naast vaste opstellingen toont de innovatiewand de allerlaatste ontwikkelingen. Onze weegkast maakt geautomatiseerd bestellen van componenten mogelijk. Het inspiratiecentrum is naast een informatiepunt ook een ontmoetingsplaats. Reserveer een vergaderzaal of bezoek een bijeenkomst met vakgenoten.

Inspiratiecentrum Smart Building

               

IC Duurzaamheid Utrecht

Hoe regel je het klimaat in gebouwen optimaal en duurzaam? Hoe beveilig je gebouwen met de meest moderne technieken? Wat is er allemaal mogelijk op het gebied van energiezuinige verlichting? Het Inspiratiecentrum Smart Building laat zien welke oplossingen er zijn voor retail, zorg, hotels, kantoren en scholen. En hoe technologie kan worden aangepast aan de mensen in het gebouw en de activiteiten die er plaatsvinden.

Langskomen? U bent van harte welkom

Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak een afspraak en wij zorgen ervoor dat onze specialisten klaarstaan. We beantwoorden graag al uw vragen over de techniek, maar ook over bijvoorbeeld subsidiemogelijkheden en regelgeving.

 

meer over...