INFRAROOD PANELEN VAN MASTERWATT

Door MASTERWATT
14 april 2021
MASTERWATT

Infraroodverwarming is een zeer aangename en effectieve manier van verwarmen. De infraroodpanelen van Masterwatt zijn van uitstekende kwaliteit en zijn fraai afgewerkt. De panelen leveren een hoge mate van comfort bij een laag energieverbruik.

Het assortiment infraroodpanelen van Masterwatt bestaat uit de serie STRONG, GLASS, RASTER en MIRROR.

De serie STRONG is een paneel dat in diverse afmetingen en vermogens verkrijgbaar is. Het paneel is voorzien van een witte poedercoating, maar kan op aanvraag in iedere RAL-kleur geleverd worden. Het paneel is geschikt voor zowel wand- als plafondmontage en door de IP44-waarde ook toepasbaar in natte ruimten.

De panelen in de GLASS en MIRROR-serie zijn voorzien van een speciale afwerking in de vorm van een glaspaneel. De strakke vormgeving van deze panelen maakt deze tot een eyecatcher in ieder interieur.

De RASTER panelen zijn geschikt voor plaatsing in een systeemplafond, en verkrijgbaar in een twee maten en vermogens.

Alle modellen zijn verkrijgbaar in standaard- of RF-uitvoering. De RF-modellen zijn te koppelen met een (klok)thermostaat, zodat meerdere panelen door een thermostaat aan te sturen zijn. Ook is er voor ieder model een ophangbeugel verkrijgbaar, voor een eenvoudige en snelle montage.

Ontdek Infraroodpaneel STRONG, GLASS, MIRROR EN RASTER