IN DE HOOGSTE VERSNELLING MET RITTAL BEWERKINGSSERVICE

Door Rittal
2 oktober 2022
author-image

De doorlooptijd van uw schakelkasten gaat omlaag doordat de just-in-time levering van uw  bewerkte paneel precies in uw planning past door efficiënt gebruik van Rittal Bewerkingsservice. 

Eenvoudige processtap

Digitalisering binnen de paneel- en machinebouw is een bekende versneller van de verschillende processtappen die door vele bedrijven nog traditioneel uitgevoerd worden. Het vastleggen van de as-built wordt vooraf door het digitale ontwerp, de digitale tweeling, gedaan waardoor de benodigde data voor het mechanisch bewerken van de te gebruiken schakel- of besturingskast dus ook al beschikbaar is. De controle op de maakbaarheid is al uitgevoerd en dus kan die data prima gebruikt worden voor uitvoeren van die bewerkingen. Sparingen en boringen in zowel het plaatwerk van de kast als (of misschien wel juist) ook in de montageplaat. Daar zitten immers de meeste gaten in! Activiteiten die prima uit te besteden zijn aan Rittal Bewerkingsservice, de deskundige leverancier op dit vlak. De eerste stap tot een betere doorlooptijd is daarmee gezet.

Planbare controle

De vraag “maar wat kost dat dan” stellen kan door u zelf beantwoord worden. Met de online calculatietool kunt u zelf, als het u het beste uitkomt, de kosten voor het aanbrengen van de benodigde sparingen en boringen berekenen. Dit voorkomt onnodig wachten en u weet precies wat de kostprijs is en daarmee ook de nacalculatie want eventuele faalkosten worden door Rittal Bewerkingsservice overgenomen. Omdat wij over een up-to-date machinepark, waaronder Rittal Perforex Lasersnijders, beschikken én deze bediend worden door vakmensen kunnen we snelheid koppelen aan hoge kwaliteit tegen een marktconforme prijs. De levertijd van een bewerkt paneel bedraagt 4 werkdagen na schriftelijke opdracht en dat voor 1 stuks maar ook voor meerdere panelen met dezelfde uitvoering, natuurlijk moeten de onbewerkte wel op voorraad zijn maar daar zorgt Rittal wel voor. Met deze levertijd kunt u de levering naadloos aan laten sluiten bij uw planning.

Ontdek Rittal bewerkingsservice