HUMAN CENTRIC LIGHTING VOOR THUIS MET LEDVANCE SUN@HOME

Door Ledvance
16 december 2021

LEDVANCE lanceert haar nieuwe productportfolio SUN@HOME dat totaal 19 producten omvat. Het assortiment bestaat uit lampen en binnenverlichtingsarmaturen voor het thuiskantoor met inbouw-, tafel-, vloer- en monitorarmaturen en wand- en plafondarmaturen.

Het effect van licht op het lichaam

SUN@HOME beschikt over Human Centric Lighting technologie wat ontwikkeld is om het menselijk lichaam het licht te geven dat het nodig heeft. Op basis van hun kenmerken ondersteunen deze nieuwe producten biodynamische effecten die vergelijkbaar zijn met die van zonlicht en dus positieve effecten hebben op gezondheid en welzijn. Gebruikers voelen zich bijvoorbeeld alerter, beweeglijker en kunnen zich beter concentreren. Met een bijzonder goede, natuurlijke kleurweergave (CRI >95), het lage aandeel blauw lichtspectrum, de automatische aanpassing van lichtkleur en -intensiteit aan natuurlijk daglicht (tussen 2.200K tot 5.000K), biedt het SUN@HOME assortiment een zeer hoge lichtkwaliteit die het natuurlijke, circadiaanse ritme ondersteunt.

ledvance sun@home

SUN@HOME thuiskantoor verlichting

Voor het thuiskantoor biedt LEDVANCE armaturen zoals de SUN@HOME bureaulamp, vloerlamp en monitor cliplamp dat met het klemmechanisme aan een beeldscherm kan worden gebruikt. Op deze manier kan de thuiswerkplek worden geoptimaliseerd door de verhoogde efficiëntie en energie die HCL-technologie stimuleert. Ook voor andere ruimtes zoals woonkamers, slaapkamers en kinderkamers zijn er armaturen: de moodlights, panels en downlights bijvoorbeeld.

Via app of slimme speaker te bedienen

De SUN@HOME producten kunnen via de LEDVANCE SMART+ WiFi app of slimme speakers worden bediend en bieden extra slimme functies die het welzijn bevorderen, zoals ontwaken met langzaam helderder wordend licht of aanpassing van de verlichting op basis van het weer. Bovendien zijn ze voorzien van een innovatieve transparante coating van het oppervlak waarmee virussen, bacteriën en slechte geuren worden geïnactiveerd, hetgeen de kwaliteit van schone lucht en een gezonde leefomgeving verder kan verbeteren.

Ontdek Ledvance SUN@HOME