POPULAIRE SCHAKELAARREEKSEN BADORA EN NOVA VAN HONEYWELL NU OOK IN TRENDY KLEUR MATZWART

Door Honeywell
13 mei 2023
author-image

Of het nu grijs, donkergroen, donkerblauw of zelfs zwart is - donkere kleuren zijn in de interieurwereld helemaal in de mode. 

Breed scala aan donkere kleuren

Veel meubelfabrikanten en binnenhuisarchitecten hebben deze trend al onderkend en bieden een breed scala aan donkere kleuren aan. Donkere kleuren stralen een bijzondere elegantie en rust uit en stralen tegelijk een gezellige sfeer uit.

Visuele concept van een ruimte

Lichtschakelaars en stopcontacten zijn al lang niet meer louter gebruiksvoorwerpen, maar spelen een even belangrijke rol in het visuele concept van een ruimte. Door verschillende ontwerpen en kleuren te gebruiken, kunnen lichtschakelaars en stopcontacten worden gebruikt als aanvullend designelement - en zo een hoogtepunt vormen of onopvallend opgaan in het totaalbeeld.

Honeywell PEHA biedt de populaire schakelaarreeksen Badora en Nova nu ook aan in de trendkleur matzwart. Dit betekent dat Badora en Nova nu ook perfect kunnen worden geïntegreerd in donkere kleurconcepten.

Badora

Tientallen jaren ervaring, innovatieve geest en kwaliteitsdenken komen op indrukwekkende wijze tot uiting in het design van PEHA's nieuwe schakelaarcollectie Badora.

Badora ontleent zijn visuele aantrekkingskracht aan de combinatie van de zacht gebogen doorsnede van het toestel en de gebruiksvriendelijke wip met een groot oppervlak.

Met de combiframes voor horizontale of verticale montage dekt de schakelaarreeks alle toepassingsgebieden.

Nova

De Nova schakelaarcollectie laat een blijvende indruk achter en staat voor kwaliteit en persoonlijkheid.

Nova bekoort door haar eenvoudige vierkante vorm, die zich individueel aanpast aan elk inrichtingsconcept - of het nu gaat om woning- en flatbouw, hotelbouw of in de commerciële sector.

De schakelaarreeks is veelzijdig en geeft, in combinatie met het nieuwe matzwarte oppervlak, accenten aan elk interieurontwerp. Een perfecte schakelcollectie voor individuele interieurinrichting.

Ontdek Honeywell Badora en Nova