HONEYWELL HOME HCC100 MULTIZONE VLOERCOMFORTREGELAAR MAAKT VERWARMEN EN KOELEN EENVOUDIG

Door Resideo
5 mei 2023
author-image

De Honeywell Home HCC100 Multizone-regelaar voor vloerverwarming en -koeling maakt installatie eenvoudiger dankzij de overzichtelijk installatie-app. Deze alles-in-één oplossing kan worden uitgerust met bedrade of draadloze Honeywell Home-thermostaten.

  

Multizone-regeling

De HCC100 is een multizone-regeling die de verwarming en koeling individueel regelt in maximaal acht ruimtes in een woning of kantoor, waarbij u maximaal 6 bedrade thermostaten op de HCC100 kunt aansluiten. Hij regelt en balanceert het systeem voor een efficiënt energieverbruik. Deze alles-in-één-oplossing kan zowel met bedrade als draadloze Honeywell Home thermostaten worden uitgerust. In de combinatie met evohome met wifi biedt de HCC100 nog meer bedieningsmogelijkheden.

Door de aangescherpte normen voor energie-efficiëntie met als doel de CO2-uitstoot te verlagen, is de toepassing van de HCC100 een slimme keuze in installaties met verschillende, duurzame bronnen en warmte- en koudeopwekkers, zoals cv-ketels, hybride systemen, warmtepompen en een collectief warmte- en koelnet.

Breed scala aan functies

De HCC100 kent een breed scala aan functies die optimaal samenwerken voor een zo hoog mogelijk comfort. Denk daarbij aan zoneregeling, pompregeling, verwarming- en koelmodus, intelligente aansturing van de thermische motoren, aansturing opwekker en aansluitdetectie.  

Eenvoudige configuratie via de Resideo Pro app

De Resideo Pro app begeleidt installateurs door middel van een Bluetooth-verbinding stap voor stap bij het configureren en in bedrijfstellen van de HCC100. Deze app geeft ook meteen de mogelijkheid om het systeem te testen via een signaalsterktetest. 

Klik hier voor meer informatie over de Honeywell Home HCC100 Multizone-regelaar voor slimme vloerverwarming- en koeling.

Ontdek Honeywell Home HCC100