HARTING RJ INDUSTRIAL® MULTIFEATURE

Door HARTING
11 januari 2023

De gemakkelijke RJ45-assemblageconnector die zonder gereedschap in het veld kan worden gebruikt.

Robuuste en betrouwbare connector

Naast de wensenlijst van alle installateurs voor ethernetnetwerken bestaat er de gemakkelijke en snelle assemblage van netwerkinfrastructuur. In traditionele RJ45-oplossingen voor industriële netwerken is de tijd voor confectie 50% ter voorbereiding van de kabel en 50% voor de aansluiting. Met onze nieuwe RJ Industrial® Multifeature krijgt u een absoluut robuuste en betrouwbare connector met geïntegreerde snijgereedschappen voor een snelle en eenvoudige assemblage. Tijdens de assemblage is een tijdsbesparing mogelijk van 25%.

Snelle volledige assemblage


Hierdoor vervalt deze tijdrovende stap in zijn geheel en gaat de volledige assemblage 25% sneller. Het is niet meer nodig om met de draadtang afzonderlijke draden 8 keer in te korten en ook de kwaliteit van het aansluitproces wordt verbeterd. De draden worden altijd veilig ingekort op dezelfde plek in iedere connector. Dit verzekert ook dat de HF-prestaties van alle modules identiek zijn. De bruikbaarheid van flexibele en massieve draden van AWG 26 tot 22, de robuuste kabelbevestigingen en de haakse connector met variabele richting van de kabeluitgang zijn allemaal aanvullende eigenschappen die klanten geweldige voordelen bieden.

RJ Lan cable
RJ Lan cable

Terwijl de klassieke RJ45 een telecommunicatieontwikkeling was die niet voor iedere industriële toepassing voldeed, is de HARTING RJ Industrial® MultiFeature-serie ontworpen voor alle vereisten en uitdagingen in een ruwe industriële arbeidsomgeving.