HAGER SCHAKELMATERIAAL MAAKT HET VERSCHIL

Door HAGER
15 maart 2021
author-image

Het zijn de kleine details die ertoe doen. Een klein detail, groot verschil. Of het nu gaat om installatiegemak, hoogstaande kwaliteit of uitzonderlijk design. Hager schakelmateriaal maakt het verschil.

Design. De eindeloze mogelijkheden

Met 15 verschillende soorten designs, 5 kleuren en 11 materiaalvarianten kun je wel stellen dat er voor iedere wens een geschikte optie is. Al deze opties bieden tot wel 700 variatiemogelijkheden met één schakelsysteem. Ben je op zoek naar een jaren ’30 uitstraling? Of ga je liever voor een strak afgewerkte schakelaar in een moderne setting? Hager schakelmateriaal maakt het verschil.

Installatiegemak. Slimme oplossingen voor optimaal installatiegemak

Van de verpakking tot aan het wisselen van het design. Ons schakelmateriaal installeer je moeiteloos. Tot in de kleinste details hebben onze vakmensen nagedacht over slimme oplossingen voor optimaal installatiegemak.

HUPPE

1. Verpakking
De verpakking is ontworpen op snelheid en binnen no-time geopend. Daarnaast maken we geen gebruik van overbodig restafval. Doordat de centraalplaten in een losse tray op de sokkels liggen, kun je direct aan de slag.

2. Draagring
De draagringen zijn gemaakt van robuust materiaal. Dit zorgt ervoor dat deze niet krom buigen tijdens montage. Met aangebrachte markeringen is het exact uitrichten op de montageplaats gemakkelijk.

3. Wandcontactdoos
Door de instructiesymbolen is de wandcontactdoos snel aan te sluiten. Geoptimaliseerd schroefdraad zorgt daarbij voor een 3 keer snellere montage. De weggewerkte spreidklemmen zorgen voor een eenvoudig te plaatsen wandcontactdoos.

4. Schakelaar
Een ondiepe schakelaar zorgt voor meer werkruimte in de inbouwdoos. Het is daardoor makkelijk om door te lussen. Snel verlichting in klikken is mogelijk, net als het veilig demonteren met gebruiksvriendelijke kabelontgrendeling.

5. Design
Een ander design? Geen probleem! Wissel snel tussen designs dankzij een modulaire bouwwijze.

Kwaliteit. Als standaard

Van design tot draagring. Hager schakelmateriaal biedt kwaliteit tot in de kleinste details. Dit is de standaard en voor Hager heel gewoon. Naast de hoogwaardige zichtbare materialen, is dit ook merkbaar aan de binnenkant. Écht vakmanschap toegepast achter de schakelaar. Dit is merkbaar tot in de kleinste details:

·       Eén schakelaar voor alle designs
·       Eén passende houder voor iedere schakelwip
·       De schakelwip wordt netjes gemonteerd door een vier puntsbevestiging
·       De draagring is 1 mm dik, en daardoor stabiel en stevig
·       Geen scherpe randen voor meer montagegemak

De combinatie van de drie pijlers maakt het Hager schakelmateriaal een écht kwaliteitsproduct. De eindeloze design mogelijkheden, slimme oplossingen en de kwaliteit als standaard maken dit een uitermate geschikt product zowel voor jou als installateur, als voor jouw klant.

Ontdek Hager schakelmateriaal