VERVANG ENERGIESLURPENDE POMPEN EN BEGIN VANDAAG NOG MET BESPAREN!

Door Grundfos
1 maart 2023
author-image

Door de flink gestegen energieprijzen is iedereen op zoek naar energiezuinige alternatieven voor thuis. Oude inefficiënte pompen zijn vaak de sluipende energieslurpers in huis. Het vervangen hiervan naar nieuwe meer zuinige circulatiepompen kan leiden tot energiebesparingen van wel 75%, waarbij de investering van de pomp in slechts een paar jaar is terugverdiend. Helpt u mee aan onze missie om alle oude circulatiepompen in Nederland te vervangen?

  

De beste Grundfos circulatiepomp voor elke klus

Kiezen voor een zuiniger alternatief zoals de Grundfos ALPHA reeks circulatiepompen levert aanzienlijke besparingen op. Twijfelt u echter wat de beste vervanger is? Wij maken het u makkelijk. 

Download nu deze handige selectiegids en vind in een mum van tijd de beste circulatiepomp voor uw klus. Ga direct aan de slag met het vervangen van oude pompen naar de meer zuinige ALPHA1, ALPHA2 of ALPHA3 en help uw klanten eenvoudig om energie te besparen.

Circulatiepompen eenvoudig vervangen met de GO Replace app

Gemak dient de mens. Daarom heeft Grundfos de ideale digitale oplossing voor u als installateur. Met de Grundfos GO Replace app is de juiste vervangende pomp zo gevonden. Vind eenvoudig een vervanger voor zowel in ketels geïntegreerde als losstaande circulatiepompen. Deze gratis Grundfos ECADEMY training laat zien hoe u een oude pomp vervangt.

In de app zijn pompen van andere merken opgenomen, met daarnaast vele Grundfos pompen als ALPHA, MAGNA, COMFORT en UP/UPS. Zo dragen we met zijn allen bij aan het verminderen van het energieverbruik in Nederland.

Grundfos GO Replace app – volg de volgende eenvoudige stappen

GO Replace maakt uw werk zo makkelijk mogelijk door in slechts enkele stappen een pompvervanger te vinden.

1. Open de GO Replace app  
2. Maak een foto van de huidige circulatiepomp  
3. Bevestig het productnummer in GO Replace  
4. Bekijk de voorgestelde vervangende pomp en hoe u deze installeert 
5. Selecteer de aanbevolen pomp, maak een rapport op en bestel de pomp

Ontdek Grundfos ALPHA