NIEUW: GROHE BAUEDGE KERAMIEK

Door GROHE
3 november 2022
GROHE

GROHE introduceert de BauEdge Ceramic collectie als aanvulling op het keramiekassortiment. Met zacht afgeronde hoeken biedt BauEdge Ceramic een subtiele stijl en een moderne uitstraling in elk onderdeel van de serie - van wastafels tot wc's, bidets tot urinoirs.

GROHE BAUEDGE KERAMIEK
GROHE BAUEDGE KERAMIEK

Naast het prachtige design, beschikt BauEdge Ceramic ook over praktische functionaliteiten. De toiletten zijn extra makkelijk schoon te maken dankzij het randloze ontwerp zodat ziektekiemen geen kans krijgen. De Quick Release-functie op de wc-brillen maakt ook het gebruiksgemak en hygiëne een prioriteit, terwijl de Soft Close-bril voorkomt dat er per ongeluk vingers tussen komen of dat de bril te hard dicht slaat.

Volledige keuze aan keramiek

BauEdge keramiek is een aanvulling op de al bestaande sanitairlijnen van GROHE. Op basis van GROHE's technische expertise en de sanitaire kennis van moederbedrijf LIXIL biedt GROHE duurzaam keramiek met superieure stijl en perfecte prestatie. Hierdoor is het eenvoudig om een badkamer te ontwerpen in één stijl.

Perfect te combineren met GROHE kranenseries

GROHE Euro Ceramic heeft alles wat je zoekt voor een fijne en functionele badkamer voor de hele familie. Zowel de GROHE Eurosmart en Eurosmart Cosmopolitan-kranen als de GROHE Eurostyle en Eurostyle Cosmopolitan-kranen zijn perfect om je badkamer compleet te maken.

De GROHE Bau Ceramic-lijn heeft zachte en ronde vormen en geeft een subtiele, maar moderne stijl aan alle wastafels, toiletten, bidets en urinoirs. Bovendien zijn de GROHE Baulines-kranen de perfecte toevoeging voor je wastafel, urinoir, bad en bidet.

De GROHE Cube Ceramic-collectie is geïnspireerd op de kubistische geometrie. GROHE Cube sanitair stelt je in staat om een volledig samenhangend badkamerontwerp te creëren met GROHE kranenseries als Eurocube en Lineare.

Het slanke design en de vloeiende lijnen van GROHE Essence-keramiek zijn ideaal voor een rustgevende sfeer in de badkamer. Het creëren van een complete en harmonieuze badkamer is makkelijk met de perfect matchende kranen, zoals de GROHE Atrio, Plus, Essence en Lineare.

Ontdek Grohe BauEdge keramiek