GEBERIT SPOELVENTIEL TYPE 212

Door Geberit
19 januari 2023
Geberit

Het Geberit spoelventiel is nu dé standaard in alle Geberit Sigma- en Omega-inbouwreservoirs. Het nieuwe spoelventiel voor 2-toets bedieningsplaten is in alle opzichten geoptimaliseerd.

Eenvoudige installatie

De korf van het spoelventiel heeft een handvat, die de installatie in het inbouwreservoir aanzienlijk vereenvoudigt. Het ventiel heeft ook een regelklep waarmee de snelheid van het spoelwater kan worden ingesteld en twee schuiven waarmee de grote en de kleine spoelhoeveelheid kan worden ingesteld. Hierdoor kan de spoeling optimaal afgestemd worden op het wandcloset.

Compatibel met oudere Geberit inbouwreservoirs

Het nieuwe spoelventiel is achteraf te monteren op alle Geberit inbouwreservoirs van de Sigma serie (UP300) vanaf bouwjaar 2001, de Omega serie vanaf bouwjaar 2014 en de Delta serie vanaf bouwjaar 2006. Dit betekent dat ook oudere modellen kunnen worden omgebouwd om water te besparen.

  • Slank en compact voor eenvoudige service
  • Spoelhoeveelheid in te stellen naar behoefte en waterbesparend: groot spoelvolume voor 4/4,5/6 en 7,5 liter,klein spoelvolume tussen 2 en 4 liter
  • Vermindert spatten op het wc-keramiek, doorstroombegrenzer geïntegreerd in de stortbak                   
  • Geschikt voor Sigma inbouwreservoirs vanaf bouwjaar 2001, Omega serie vanaf bouwjaar 2014 en de Delta serie vanaf bouwjaar 2006

De doorstroomsnelheid kan in vijf stappen worden gedoseerd. Door de verminderde spoelkracht kan het overspatten worden vermeden.

Ontdek Geberit spoelventiel type 212