FINDER INDUSTRIELE THERMOREGULATIE, VERLICHTING EN CONTACTDOZEN

Door Finder
1 oktober 2022
author-image

Finders producten voor industriële thermoregulatie bevatten een breed assortiment aan filterventilatoren, afvoerfilters, kastverwarmingen, thermostaten en een thermostaat-hygrostaat. Voor verder gemak en veiligheid heeft Finder ook LED-verlichting en contactdozen voor in de schakelkast.

Finder thermoregulatie

Optimale klimaat binnen behuizingen en schakelkasten

Het assortiment voor de industriële thermoregulatie is ontworpen om het optimale klimaat  binnen behuizingen en schakelkasten te handhaven. Het in stand houden van de optimale temperatuur en luchtvochtigheid zorgt voor componentveiligheid, betrouwbaarheid en verbetert prestaties en efficiency. Het bevordert ook de levensduur van uw installatie. De Finder LED-verlichting voor schakelkasten biedt comfort en veiligheid bij onderhoud en reparatie.
De contactdozen zorgen voor gemak in de vorm van een één of meer 230 VAC aansluitpunten in de kast. Handig voor meetapparatuur, elektrisch gereedschap, opladers etc.

finder collage

De diverse productseries stellen wij kort aan u voor:

  • De serie 7T omvat instelbare thermostaten voor verwarmen (rode instelknop) of het inschakelen van een ventilator (blauwe instelknop). Ook heeft Finder een gecombineerde thermostaat/hygrostaat voor ventileren en verwarmen.
  • De 7F.20 filterventilatoren bieden bescherming tegen oververhitting en vocht en zijn verkrijgbaar in verschillende luchtcapaciteiten en inbouwgroottes. Gecombineerd met de 7F.02 afvoerfilters, zorgen ze voor een optimale beluchting in de schakelkast.
  • De Serie 7H schakelkastverwarmingen met zelfregulerend PTC verwarmingssysteem zijn ideaal voor het in stand houden van de optimale temperatuur en ter voorkoming van condensatie binnen koude omgevingen.
  • De Serie 7L omvat LED-lampen voor de schakelkast. Ze zijn geschikt voor directe magneetbevesting of magneetbevestiging op aanschroefbare metalen beugels. Deze serie is geschikt voor enkelvoudige of meervoudige aansluiting tot maximaal 7 lampen. Er zijn verschillende uitvoeringen verkrijgbaar: met of zonder AAN/UIT-schakelaar of met bewegingsmelder, en 600 of 1200 lumen.
  • De Serie 7U contactdozen voor in de schakelkast kent vier uitvoeringen: met of zonder LED voor netspanningsindicatie en verkrijgbaar in lichtgrijs en geel. 

Ontdek Finders Thermoregulatie