COMPLEET EN FLEXIBEL INSTALLEREN OP ELK DAK

Door Esdec
1 juni 2022
author-image

FlatFix Fusion is hét modulaire en flexibele montagesysteem voor zonnepanelen op middelgrote en kleinere daken. Door het modulaire karakter kan er voor ieder dak een specifieke opstelling gerealiseerd worden. Zo kun je als installateur met dit systeem makkelijk om obstakels heen bouwen, zoals schoorstenen.

FlatFix Fusion kan zowel duaal als enkel opgesteld worden. FlatFix Fusion is een 100% Nederlands product dat zich al jaren bewezen heeft. Het is nu mogelijk om panelen tot 1150mm breed en 2190mm lang te monteren met FlatFix Fusion.

  • Modulair montagesysteem met klikverbinding
  • Flexibel installeren op elk dak
  • Geïntegreerde aarding en vereffening
  • Installatiegemak met optimizerklem met kabelclip

Installatiegemak

Esdec is opgericht door installateurs, dus het belang van de installateur staat altijd voorop bij het ontwerp van onze producten. Zo zijn eenvoud en flexibiliteit de uitgangspunten voor ons FlatFix Fusion systeem. Met slimme klik-verbindingen kan het systeem snel in elkaar gezet worden. Handige features op de klemmen en op de zijplaten maken het installeren nog eenvoudiger.

Veiligheid voor het dak

De verschillende componenten zijn met elkaar te verbinden met klikbare los-vast koppelingen. De daksteunen met beweegbare koppeling geven het systeem de mogelijkheid om te bewegen (uitzetten en krimpen) zodat de dakbedekking niet beschadigd wordt. De 2021 upgrade biedt een mooie en veilige oplossing voor kabelmanagement: kabels worden door de wind deflectoren heen geleid met een kabeldoorvoer.

Betrouwbaarheid

Het gepatenteerde FlatFix Fusion systeem is uitgebreid getest, op brandveiligheid, windkracht en corrosie. Nu met nog grotere en duurzame klemkracht door een metalen inzetstuk in hoge en lage basis. FlatFix Fusion is een kwalitatief hoogwaardig montagesysteem. Het voldoet aan de strengste internationale normen en wordt geleverd met een garantie van 20 jaar.