EEN BADKAMER IS NIET COMPLEET ZONDER EEN EASY DRAIN

Door Hansgrohe
Hansgrohe

Door te kiezen voor Easy Drain kies je voor de meest ervaren en gespecialiseerde producent op het gebied van afvoertechniek. Met de producten van Easy Drain ben je verzekerd van kwaliteit. De kwaliteitszorg stopt niet bij de levering van het product zelf. 

shower drain

Easy Drain producten hebben een elegante afwerking en zijn zeer geschikt voor kleine en grote tegels. Met Easy Drain bieden wij een oplossing voor iedere badkamer, tegelvloeren, gietvloeren, vinylvloeren, beton en natuursteen vloeren. Je hebt de keuze uit meerdere roostervarianten in smalle en brede uitvoeringen. Het zeer hoge kwaliteit RVS is eenvoudig te reinigen. Easy Drain douchegoten zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes. Bovendien zijn al onze douchegoten eenvoudig te reinigen en kunnen ze op elke gewenste locatie in de douche geïnstalleerd worden: vrij in de vloer, tegen de wand of bij de ingang. Een greep uit onze collectie:

De onderhoudsarme douchegoot

De Easy Drain Compact serie zijn tijdloze drains, leverbaar in diverse varianten. Met een inbouwdiepte vanaf slechts 63 mm is de Easy Drain Compact de meest ondiepe douchegoot ter wereld. Ga je voor een geborsteld rvs of een betegelbare versie? Maak een keuze die past bij het geheel van je badkamer.

Eén van onze voorbeelden uit de Compact serie is onze de Compact Clean, met Dryphon techniek. Deze techniek heeft als voordeel: minder schoonmaken door een onderhoudsarm sifon. Dankzij de hoge snelheid (60 liter per minuut) waarmee het water door de sifon gaat worden vuil en haren direct weggespoeld en krijgt het geen kans om zich te hechten. Ideaal!

Multifunctioneel

Het is ook mogelijk om een bekende Easy Drain Multi te upgraden met de nieuwe Dryphon® techniek. Easy Drain Multi is multifunctioneel met nagenoeg onbeperkte mogelijkheden. Het unieke gepatenteerde Multi sifonhuis is inkortbaar op elke gewenste hoogte, met een minimale inbouwdiepte van 79 mm.

Ben je op zoek naar een systeem waarbij rekening is gehouden met duurzaamheid? Dan is het goed om te weten dat de Easy Drain Multi serie ook toe te passen is op ons warmte terugwin systeem (WTW).

Zeer fraai en functioneel

Ben jij al bekend met de slimme Easy Drain R-Line? De Easy Drain R-Line is een inkortbare douchegoot met een subtiel afschot dat perfect past in elke badkamervloer. De Easy Drain R-Line is niet alleen functioneel, maar ook mooi vormgegeven. Daarnaast heeft de douchegoot een eenvoudig te reinigen sifon met Dryphon techniek. Binnenkort is de R-Line ook leverbaar in vijf moderne kleuren.

douche goot

Putten in overvloed

Naast douchegoten, hebben we ook doucheputten in vele soorten en maten. De putten zijn in verschillende modellen verkrijgbaar, waaronder in een driehoekige, vierkante, of ronde variant. Wat is jouw ideale vorm?

Ontdek Easy Drain