DRAKA INSTRULINE, DE KABELOPLOSSING VOOR DOWNTIME

Door Draka
4 april 2022
Draka

Om systeemuitval en vervolgschade te voorkomen, moeten kabels ongestoord presteren. Overal en altijd weer. Vertrouw daarom op Instruline®, de complete range instrumentatiekabels voor bedrijfskritische processen, van Draka.

Bedrijfszekerheid garanderen

Bekabeling is de ruggengraat van bedrijfskritische processen. Dat geldt des te meer in veeleisende omgevingen als de (proces)industrie. Of het nu gaat om aansluitingen van meet- en regelapparatuur, zoals flowmeters, druk- en temperatuuropnemers, of om de beveiliging van besturingsinstrumenten. “Als installateur wil je de bedrijfszekerheid van alle instrumenten en sensoren garanderen. De hoogwaardige Instruline® instrumentatiekabels van Draka borgen een betrouwbare signaaloverdracht, zodat bedrijfsprocessen ongestoord doorgang kunnen vinden”, zegt Product Manager Industry & Infra Lars Knoester.

Betrouwbare topkwaliteit

De Instruline® kabels kunnen analoge en digitale signalen overbrengen en zijn geschikt voor de vaste aanleg in industriële installaties, zowel binnen als buiten. Alle Instruline® kabels voldoen aan de Europese norm EN 50288-7 en zijn CPR-gecertificeerd (brandklasse Dca). Ook is de hele range om overspraak te voorkomen als twisted pair uitgevoerd. Daarnaast voorziet XLPE-aderisolatie in uitstekende mechanische en elektrische eigenschappen over een groot temperatuurbereik. Tegelijkertijd zorgt de pvc buitenmantel voor nog meer mechanische bescherming. Veder zijn alle Instruline® kabels leverbaar met zowel een zwarte als, voor toepassing in intrinsiek veilige zones of de voedingsindustrie, blauwe mantel. 

Ruime kabelkeuze

Het portfolio van Draka omvat zes, trillingsbestendige, series: Instruline® 7100 tot en met 7600. 

Montagegemak en stabiliteit

Naast de uitstekende technische eigenschappen benadrukt Knoester het montagegemak van Instruline®: “Wij produceren alle kabels in eigen land volgens de hoogste kwaliteitseisen en houden rekening met montagegemak. Alle kabels zijn zeer buigzaam en daardoor goed hanteerbaar”. Voor hem is Instruline® de ultieme kabeloplossing om bedrijfskritische informatie te transporteren. “De installateur die deze kabels toepast, verzekert zijn klanten van een stabiel netwerk en een toekomstbestendige werking van zijn (proces)systemen. Wie wil dat nou niet?”

Download Instruline Selectiekaart

Met de Instruline selectiekaart ziet u in één oogopslag welke series #Draka kan leveren. Wilt u weten welke van de zes series, Instruline® 7100 tot en met 7600, u moet toepassen? Download hier de selectiekaart.

Ontdek Draka Instruline®