DE CONFIGURATOR VOOR KABELBEHEER: ONTDEK EEN HANDIGE CALCULATIETOOL

Door LEGRAND
20 april 2021
LEGRAND

Met de vernieuwde configurator voor P31+ kabelgoot en Cablofil draadgoot van Legrand beschikt u als installateur over een handige calculatietool om een volledige materiaallijst van uw project samen te stellen.

Ontdek nu de handige configurator voor een optimaal cable management

Dankzij de vernieuwde cable management calculatietool van Legrand stelt u in enkele kliks de materiaallijst voor het geschikte kabel- of draadgootsysteem samen, inclusief hulpstukken en ondersteuningsmateriaal. De onderdelen voor P31+ kabelgoot en Cablofil draadgoot zitten vanaf nu in een handige en gebruiksvriendelijke configurator die u overal kunt gebruiken: op uw desktop, laptop, tablet of mobiele telefoon.

In slechts vier stappen stelt u uw volledige materiaallijst samen: kies de gewenste omgeving, selecteer het meest geschikte product, kies de koppeling en ontwerp uw kabelgootsysteem. Klaar!

De calculator biedt u ook extra hulp bij het kiezen van de juiste materiaalsoorten voor de juiste omgeving. En via een simpele klik op het online winkelmandje is uw bestelling afgerond.

Innovatieve en duurzame cable management oplossingen

P31+ kabelgootsysteem
Met het P31+ kabelgootsysteem installeert u kabelgoten snel en eenvoudig. Voor iedere situatie biedt Legrand een passende oplossing met geïntegreerd automatisch koppelingssysteem die de montage sneller, makkelijker en veiliger maakt.

P31+ artikelen

Cablofil draadgoot
De Cablofil draadgoten zijn een volwaardig alternatief voor de kabelgoot. Het bevestigen van kabels is zeer eenvoudig dankzij het fijne draadpatroon. Bovendien geeft de open structuur minder kans op stof en is de Cablofil draadgoot eenvoudig te reinigen. Daardoor worden ze veelal toegepast binnen de voedingsindustrie of machinebouw waar strenge hygiënische of technische eisen gelden.

De Cablofil draadgoot in Zink Aluminium is een perfect milieuvriendelijk alternatief voor thermisch verzinkt. In combinatie met zonnepanelen draagt deze draadgoot bij tot een schoner milieu.

Cablofil

HUPPE

Ontdek Legrand Kabelbeheer