CONTROLEER EN BEVEILIG ELEKTRISCHE INSTALLATIES IN EEN HANDOMDRAAI

Door Draka
11 november 2021
Draka

Door alle elektrische apparaten die we thuis gebruiken, gaan onze elektrische installaties gebukt onder een hoge prestatiedruk. Als deze installaties niet goed gecontroleerd en onderhouden worden, kunnen er gevaren ontstaan. PRY-CAM HOME voorkomt dat.

80 procent van de ongelukken in huis is terug te leiden tot defecten in elektrische apparaten.  Om als installateur deze ongelukken te voorkomen, is beter dan ze genezen. Daarom heeft Draka PRY-CAM HOME in het leven geroepen. Deze compacte helper maakt het keuren van elektrische installaties eenvoudig én zorgt dat de huiseigenaar veilig al zijn apparaten kan blijven gebruiken.

HUPPE

Snel en eenvoudig testen 

PRY-CAM HOME bestaat uit twee onderdelen. De MASTER installeer je in de meterkast van het huis, zodat het apparaat de veiligheid van de elektrische installatie continu kan monitoren. Met de PLUG voer je tijdens elke oplevering of keuring in een mum van tijd de wettelijk verplichte systeemtests uit: 

·       De spanningsverlies-test
·       De aardingsweerstand-test
·       De aardlekschakelaar-test
·       De installatieautomaat-test

Technisch rapport van keuring aanmaken 

Nadat de tests zijn uitgevoerd, maak je in de bijbehorende app voor professionals gemakkelijk een technische rapportage aan met je eigen contactinformatie en logo. De rapportage dient als een bewijs van keuring waarop de resultaten van de controle staan. Door dit af te geven, lever je een volledig overzicht dat de installatie naar behoren functioneert.

Duurzame klantrelatie opbouwen 

Who they gonna call? PRY-CAM HOME kan van jou de installateur aan huis maken. Doordat de PLUG keer op keer te gebruiken is om dezelfde installatie te controleren, stel je gemakkelijk samen met de klant een onderhoudsprogramma op voor periodieke controles. Daarnaast kan je snel ingeschakeld worden als de huiseigenaar van de MASTER een melding ontvangt in zijn eigen app dat er een risico gedetecteerd is in de elektrische installatie. Ook berekent de MASTER waar in huis er potentie is voor energiebesparing. De klant kan jou vervolgens inschakelen om zijn of haar huis op basis van deze informatie te verduurzamen. 

Ontdek Draka PRY-CAM HOME