NIEUW SMART HOME PANEL: BUSCH-SMARTTOUCH® 10"

Door Busch-Jaeger
1 december 2022
author-image

Het nieuwe Busch-SmartTouch® 10”-bedieningspaneel van Busch-Jaeger oogt niet alleen goed, maar is net zo gemakkelijk in gebruik als een smartphone en voldoet aan alle vereisten voor optimale, eigentijdse huisautomatisering.

Busch smarttouch 10"

Gebruiksvriendelijke besturingseenheid

De Busch-SmartTouch® 10" van Busch-Jaeger is een centrale en gebruiksvriendelijke besturingseenheid voor complete Smart Homes en Buildings. Met zijn hoogwaardige technologie en stijlvolle design is het paneel op zijn plek in nieuwbouw en renovatie van woningen, maar ook in appartementencomplexen, hotels, conferentiezalen en eigenlijk elke representatieve omgeving. Primair kenmerk is dat het zowel ABB i-bus® KNX als Busch-free@home®-huisbesturing en Busch-Welcome®-deurcommunicatie (2-draadssysteem) ondersteunt.

Intuïtieve bediening

De Busch-SmartTouch® 10” volgt de mobiele trend: het intuïtieve scherm kan gebruikt worden voor het aan-/uitschakelen, dimmen of versterken van verlichting in het hele gebouw. Daarnaast kan men met het paneel raambekleding en zonwering aansturen, terwijl de ingebouwde thermostaat zorgt voor volledige regeling van de verwarming. Met al deze functies samen kunnen volledige scenario's gecreëerd worden, waarbij 450 KNX-bedieningselementen kunnen worden weergegeven op 25 pagina's.

Busch smarttouch 10"

Eén centraal bedieningspunt

Het grote voordeel van het bedieningspaneel is de combinatie van huisautomatisering met het KNX-systeem, en de volledig geïntegreerde functies van deurcommunicatie in één apparaat. Naast een directe KNX-verbinding heeft het paneel bovendien een rechtstreekse tweedraadsverbinding voor Busch-Welcome®. En kan het paneel zelfs dienen als besturingsunit voor slim energiemanagement.

Geavanceerd, gebruiksvriendelijk scherm

Opmerkelijk is ook het geavanceerde 10-inch IPS-touchscreen, dat aan de hoogste vereisten voldoet. Met slechts 17,5 mm is het paneel extreem dun en het capacitieve glazen oppervlak is uiterst gebruiksvriendelijk. Ook qua design zijn er geen concessies gedaan. Met vier spannende kleurvarianten – grafiet, roségoud, goud en roestvrij staal – past het paneel namelijk harmonieus in elk eigentijds interieur. Niet voor niets wist het product in 2022 de prestigieuze iF DESIGN AWARD in de wacht te slepen.

Busch smarttouch 10"
Busch smarttouch 10"

De norm voor comfort en energiebesparing

Met het paneel kan de gebruiker zijn favoriete pagina kiezen en timerprogramma's instellen. Bovendien zijn ook logische functies en simulatie van aanwezigheid van mensen in het gebouw eenvoudig te configureren. Al deze mogelijkheden maken het leven gemakkelijker en veiliger voor de gebruiker, terwijl er ondertussen ook nog eens op energie bespaard wordt. En dat is in deze tijd allesbehalve een overbodige luxe.

Ontdek Busch-SmartTouch® 10”-bedieningspaneel