BUSCH-FREE@HOME® FLEX VAN BUSCH JAEGER

Door Busch-Jaeger
2 maart 2023
Busch-Jaeger

Een ‘simpele’ lichtschakelaar in bijvoorbeeld het toilet transformeren tot een slimme bewegingsmelder? En dat zonder te boren of kabels te trekken? Het kan met Busch-free@home® flex. Een systeem dat elke ruimte moeiteloos omtovert tot een Smart Room.

Busch-free@home® flex maakt ruimtes slim. Het geheim zit hem in de Busch-flexTronics® inbouwsokkel; met slechts een paar exemplaren zijn namelijk oneindig veel variaties te realiseren. Want bij dit systeem bepaalt niet het relais, maar de afdekking de functionaliteit. Zo maakt u letterlijk in een handomdraai van elke schakelaar een slimme schakelaar. Dat betekent meer mogelijkheden met minder werk, snellere controle bij onderhoud en kleinere voorraden.

Busch-flexTronics®

Individuele bediening is de eerste stap naar een Smart Home én is de basis voor latere uitbreiding. Eenmaal gemonteerd kun je een Busch-flexTronics® bedieningselement inbouwen om licht of zonwering in een ruimte te bedienen. Om te upgraden naar een slim huis vervangt u het bedieningselement door het Busch-free@home® flex bedieningselement.

Eenvoudig te installeren, te bedienen en uit te breiden

De ruimtebedieningsvariant is eenvoudig te integreren door vlakke installatie. De sensoren kunnen bovendien via bluetooth verbonden worden met een smartphone of tablet, en ingebruikname en bediening van het systeem gaan snel en simpel via de Busch-free@home® APP next. De kwalitatief hoogwaardige lijn is verkrijgbaar in uiteenlopende schakelaardesigns en bestaat uit zes sokkels en diverse sensoren met een timer om verlichting en zonwering automatisch aan te sturen.

De ruimteregeling kan daarnaast – zonder de componenten te vervangen – op elk moment worden uitgebreid. Zo kunnen bewoners door toevoeging van het System Access Point 2.0 heel eenvoudig verbinding maken met de diverse functies van Busch-free@home® en zo hun Smart Room opwaarderen naar een Smarter Home. Zo zijn Busch-Welcome®-deurcommunicatie, Philips Hue, Alexa, Google, Sonos, Home Connect, Olisto en vele andere toonaangevende systemen gemakkelijk te integreren.

Productvoordelen Busch-free@home® flex

  • Eenvoudige toegang tot de wereld van Smarter Rooms en upgraden/upselling mogelijk naar Busch-free@home®
  • Vermindering van inbouwsokkels zorgt voor meer flexibiliteit en kleinere voorraden
  • Vereenvoudiging onderhoud door een uniform assortiment en toegankelijkheid via de voorkant voor snelle controle
  • Eenvoudige installatie met minder onderdelen naar keuze
  • Makkelijker advies dankzij minder opties met meer flexibiliteit

Kijk voor meer informatie op www.busch-jaeger.nl

Ontdek Busch-Jaeger Busch-free@home® flex