BUSCH-FLEXTRONICS – INTELLIGENTE BEWEGINGSDETECTIE ZONDER TE BOREN

Door Busch-Jaeger
8 mei 2022
Busch-Jaeger

Een simpele lichtschakelaar in bijvoorbeeld een gang of trappenhuis transformeren tot een slimme bewegingsmelder? En dat zonder te boren of kabels te trekken? Het kan met Busch-flexTronics. 

Busch-flexTronics is uniek in zijn soort, want bij dit systeem bepaalt niet de sokkel, maar juist de afdekking de functionaliteit. Perfect daarmee te combineren met de nieuwe Busch-Wächter® 180 flex-bewegingsmelders.

Flexibel inzetbaar

De Busch-Wächter® 180 flex-serie is verkrijgbaar met Basic-, Comfort- of Multi-sensoren. Deze schakelen volledig zelfstandig verlichting als het donker is en ze lichaamswarmte detecteren, maar kunnen ook handmatig bediend worden. Bovendien zijn er twee soorten lenzen beschikbaar: de Select- en de Multilens. De eerste is geschikt voor gangen of ruimtes waar horizontale detectie voldoende is en hij detecteert bijvoorbeeld ook geen huisdieren in het onderste bereik. De Multilens gaat nog een stap verder. Met maar liefst vier detectieniveaus vindt hij zijn toepassing in ruimtes als trappenhuizen. Beide bieden een groot detectiebereik met een hoek van 180° en een reikwijdte van 12 meter frontaal, en van 5 tot 8 meter van opzij. Verder kenmerkt de flex-serie zich door vlakke installatie, meer ruimte voor kabels en aansluitingen, en dankzij de ‘flex’ in zijn naam ook door snelle montage en minder noodzakelijke voorraden. Makkelijk én veilig dus.

Ontdek Busch-flexTronics