DE NIEUWE BRN65-WANDGOOT VAN HAGER

Door Hager
22 oktober 2021
Hager

De grootste uitdagingen in moderne kantoren en praktijkruimtes? Zorgen voor genoeg energie- en data-aansluitingen op de juiste plek en downtime voorkomen bij aanpassingen aan de installatie. Hager speelt in op die behoefte met de nieuwe strakke kunststof wandgoot tehalit.BRN65. 

Met de nieuwe BRN65 kunnen data en energie flexibel over een ruimte verdeeld worden en – naderhand – met minimale verstoringen aangepast. Bovendien is de wandgoot zo ontworpen dat één persoon hem kan monteren en zo installatietijd bespaart. Snel door naar de volgende klus!

Lichtgewicht en overzichtelijk

Hager heeft zich laten inspireren door de installatiepraktijk en het resultaat is een strak vormgegeven wandgoot die snel te installeren is. De BRN65 heeft de look van de stalen variant, maar is dankzij het lichtgewicht kunststof materiaal makkelijker te verwerken. Tel daar de slimme, klikbare montagehulpstukken en inbouwcomponenten bij op (onder meer Ecoline-schakelmateriaal) en de wandgoot is geknipt voor eenmansmontage. De wandgoot voorziet daarnaast in een overzichtelijke gescheiden werkruimte voor het leggen van kabels en het installeren van schakelmateriaal. Klinkt goed toch, de nieuwe BRN65? 

Een wandgootinstallatie op de groei

Door de afneembare zijprofielen kan een installateur eenvoudig bekabeling aanpassen of toevoegen op een later moment. De snelmontage met Wago-kabelsets zorgt voor een minimale verstoring bij de klant, terwijl de installateur aanpassingen doet. Een win-winsituatie!

De voordelen van BRN65 op een rij

  • Geïntegreerde, verschuifbare en klikbare componenten zorgen voor snelle eenmansmontage.
  • Dankzij verstelbare hoekstukken (+/-5°) vormt deze wandgoot zich naar elke ruimte.
  • Het driekamersysteem geeft een veilige scheiding van stroom (230 V), data en wandcontactdozen. 
  • De BRN65-wandgoot is verkrijgbaar in de afmetingen 130 mm, 170 mm en 210 mm. Al deze formaten zijn voorzien van een universeel deksel van 80 mm.
  • Door het lichtgewicht kunststof materiaal is de wandgoot makkelijk door één persoon te bewerken, tillen en bevestigen.
  • Twee moderne kleuren: verkeerswit (RAL9016) en grafietzwart (RAL9011).

Ontdek nu de nieuwe BRN65-wandgoot van Hager